StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
Agenda
  Januari
  Februari
  Maart
  April
  Mei
  Juni
  Juli
  Augustus
  September
  Oktober
  November
  December
  Agendapunt inbrengen

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:12-03-2013
Bijgewerkt op:03-09-2019 15:07

Oktober

    

 Acviteiten voor leden van Het Knooppunt in Montfoort:
Iedere maandag 9.30 uur: wandelen 5 of 10 km vanaf Hoflandschool. 
Iedere dinsdag soosmiddag- klaverjassen en rikken in Antoniushof 13.30

Van september t/m mei meerstemmig koor repetities om de twee weken op dinsdag van 10.00-11.15 in Antoniushof informatie 472172
Iedere woensdag seniorengymnastiek van 10.30 tot 11.30 uur in Antoniushof.
Elke 2e woensdag van de maand bingo 14.00 in Antoniushof
Iedere donderdagmiddag  13.00 uur fietsen, 45 of 25 km, start Stadskantoor. 
V
an 14.00-16.00 Sjoelen in Antoniushof.

Na de succesvolle ‘Ronde Tafels’ vorig seizoen over samenwerking tussen de plaatselijke kerken en over de betekenis van de kerken voor het dorp wordt op donderdag 3 oktober weer een ‘Ronde Tafel’ georganiseerd in    ’t Kruispunt aan de Nieuwe Zandweg. Inwoners van Linschoten, leden en besturen van de plaatselijke geloofsgemeenschappen worden uitgenodigd om samen spreken over de vraag: ‘Op welke terreinen kunnen de burgerlijke gemeente en de kerken in Linschoten samenwerken?’ Gasten zijn: burgemeester Van Hartskamp-de Jong en wethouder Rensen. De avond begint om 20.00 uur, na afloop is er een hapje en een drankje. De toegang is gratis.

'T in het Atelier'. In het weekend van 5 en 6 oktober staan de deuren van de ateliers van het Montfoorts Kunstenaars Collectief weer open voor belangstellenden. Hier wordt door de kunstenaars gewerkt, binnen en buiten, informatie gegeven, er worden demonstraties verzorgd en natuurlijk wordt hun kunst getoond. Een goede gelegenheid om met de kunstenaars in gesprek te komen en, met een thee of koffie, te genieten van dit alles in de mooie landelijke omgeving aan de rand van Montfoort, aan het Klaverpad 6. De ateliers zijn geopend op zaterdag én zondag van 12.00 – 17.00 uur.

Volgens Cultureel Montfoort mag De Cabaretpoel in de oktobermaand (Cabaretmaand) niet ontbreken om nieuw talent de kans te geven zich aan het publiek te presenteren. Op zaterdag 12 oktober treden vier cabarettalenten op in een avondvullende voorstelling. Elke cabaretier of groep speelt 30 minuten. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element. Bij de samenstelling van het programma wordt gelet op talent, kwaliteit en diversiteit. U krijgt dus niet vier keer hetzelfde, maar een zeer afwisselende avond met voor elk wat wils. Laat je verrassen door het talent van de toekomst! Het feit dat zij voor de vierde maal optreden in Montfoort, maakt wel duidelijk dat zij een vaste plaats verdienen in ons programma. Aanvang 20.00 uur in het St. Joseph. Toegang € 15,00 inklusief 1x koffie of thee. Reserveren via: www.cultureelmontfoort.nl

Oud Montfoort op donderdag 17 oktober. Bijzondere verhalen en uniek beeldmateriaal van Montfoort. Cultureel Montfoort is er weer in geslaagd om 3 mensen bij elkaar te brengen die elk een onderdeel van de geschiedenis van de stad belichten. Stichting Oud Montfoort (voorheen De Oudheidskamer) heeft aangegeven hier aan mee te willen werken. Zij hebben heel veel oude gebruiksvoorwerpen die zij tentoonstellen. Peter Versloot zal dit toelichten d.m.v. een presentatie. Fred Dewachter heeft nog veel fotomateriaal over de Montfoortse transportsector en materiaal van verdwenen winkels! Hans Bruijnel komt weer met materiaal van zijn vader en toont niet eerder getoonde beelden over het leven en de bevolking van Montfoort. Deze films zijn meer dan 50 jaar oud. St. Josephgebouw. Aanvang bekijken materiaal Stichting Oud Montfoort 19.00 uur, aanvang presentatie 19.30 uur. Toegang € 10,00 inklusief 1x koffie of thee. Reserveren via: www.cultureelmontfoort.nl. RESERVEER op tijd, want net als voorgaand seizoen, vol is vol!!!

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019