StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
Agenda
  Januari
  Februari
  Maart
  April
  Mei
  Juni
  Juli
  Augustus
  September
  Oktober
  November
  December
  Agendapunt inbrengen

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:22-01-2013
Bijgewerkt op:11-08-2022 10:19

Maart

    

Elke woensdag van 10.00-12.00 uur organiseert SWOM Digicafé. Gratis inloop voor al uw digitale vragen in het Huis van Ervaring, Kasteelplein 7 in Montfoort.

Elke 1e vrijdag van de maand inloop van 13.30-16.00 uur in het Repair Café in het Huis van Ervaring, Kasteelplein 7, Montfoort.

Elke 3e vrijdag van de maand inloop van 13.30-16.00 uur in het Repair Café in de Brede Vaart, Laan van Rapijnen 36, Linschoten.

Zaterdag 4 maart: Aan tafel met Charles Dickens. Inclusief driegangendiner tijdens de voorstelling!!! Verhalen van Dickens moet je beleven met al je zintuigen. Net zo rijk aan klanken, geuren en smaken is het verteldiner “Aan tafel met Charles Dickens”.

Rasvertellers Janneke Tanja en Frank Belt brengen bekende en minder bekende verhalen van Dickens tot leven. Maurits Boreel tovert daarbij een magisch klanklandschap uit zijn viool. De kok van dienst zorgt aan de hand van het kookboek van Josephine Leeuwenhek voor een smakelijk driegangendiner.

Aanvang 18.00 uur in Zalencentrum St. Joseph. Tickets inclusief driegangendiner € 42.50 – exclusief drankjes: www.cultureelmontfoort.nl

Zondag 19 maart: “De poncho must go on”. In de theatervoorstelling met de jongste avonturen van de uitgetamponeerde maar onvermoeibare en altijd vrolijke globetrotters Tosca Nifterink & Anita Janssen. Een geheel verzorgde busreis naar Tjernobyl, een bezoekje aan het Penispark in Zuid Korea, het blauwe huis in Mexico of een woelige nacht in een kapiteinshut, niets is hen te dol. De hilarische verhalen worden gelardeerd met even komische filmbeelden.

Aanvang 15.00 uur in Zalencentrum St. Joseph. Tickets via:  www.cultureelmontfoort.nl

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023