StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
Agenda
  Januari
  Februari
  Maart
  April
  Mei
  Juni
  Juli
  Augustus
  September
  Oktober
  November
  December
  Agendapunt inbrengen

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:22-01-2013
Bijgewerkt op:24-02-2020 10:34

Maart

    

Aktiviteiten van het Knooppunt:
Korte en lange wandelingen, elke maandag vanaf 9.30 uur vertrek Hoflandschool. Info tel. 471430.
Schakelkoor, dinsdag om de week om de week 10.00 uur Antoniushof.

Klaverjassen en rikken, dinsdagmiddag om 13.30 uur in Antoniushof. Info tel. 471841. Gymnastiek, iedere woensdag van 10.30 tot 11.30 uur in de grote zaal van Antoniushof. Info tel 474415
Sjoelen, iedere donderdag 14.00 uur

T/m mei meerstemmig koor repetities om de twee weken op dinsdag van 10.00-11.15 in Antoniushof informatie 472172

Elke woensdag in maart is er Digi-Café in het SWOM DoeMeehuis, Kasteelplein 7 in Montfoort. Van 10.00-12.00 uur kunt u zonder afspraak gratis even binnen lopen met vragen over uw smartphone, tablet of computer.

Elke donderdag in maart is er Inloopspreekuur Formulierenbrigade van 10.00-11.30 uur in het SWOM DoeMeehuis, Kasteelplein 7 in Montfoort. Heeft u moeite met het (online) invullen van formulieren, of weet u niet zeker wat u allemaal kunt aanvragen, loop gerust even binnen!

Op woensdag 4 maart is van 20.00 – 22.00 uur de eerste repetitie van het oecumenisch Kruispunt Project Koor in het nieuwe jaar. De repetities worden gehouden in ’t Kruispunt aan de Nieuwe Zandweg in Linschoten. Na de deelname in december vorig jaar aan de oecumenische viering op eerste Advent en de Katholieke Kerstviering gaat het koor zich nu voorbereiden op de medewerking aan de Oecumenische Viering op Goede Vrijdag (10 april 2020) en de Katholieke Viering van Licht en Water op Paas Zaterdag (11 april 2020), beide in ‘t Kruispunt. Het Projectkoor staat onder leiding van Sandra Webbink, Caroline Leloux verzorgt de piano begeleiding. In een ontspannen sfeer wordt serieus geoefend, Nieuwe deelnemers zijn welkom om de komende zes weken gezamenlijk te repeteren. Informatie en opgeven bij : Gert van Jaarsveld, Jan van Vliet of Evert de Jong (dejongbakker@planet.nl)

Zaterdag 7 maart organiseert Cultureel Montfoort een Smartlappenavond. "Sjon en Sjakkelien, meemaken is blij zijn, zien is geloven, horen is voelen!" Een gezellige combinatie van oude en nieuwe Nederlandstalige meezingers met een Amsterdams sausje. Sjon en Sjakkelien houden van interactie met hun publiek en draaien hun hand niet om voor een vet duet. En mensen die gezellig op het podium een moppie mee willen zingen komen gegarandeerd ook aan hun trekken! "Komp dat sien!". Aanvang 20.00 uur in het St. Josephgebouw. Toegang € 15,00 inklusief 1x koffie of thee. Kaarten reserveren bij: www.cultureelmontfoort.nl.

Zondag 8 maart Polderwandeling: Tiendweg/Jaagpad-route. Let op: 2e zondag van de maand). Vertrek 11.00 uur vanaf kruispunt Anne Franklaan en Tiendweg te Montfoort. We wandelen via de Tiendweg naar Knollemanshoek en via het jaagpad langs de Hollandse IJssel naar uitspanning Marnemoende. Hier drinken we koffie. We gaan via het fietspad en de Tiendweg terug naar het punt van vertrek. Een alternatief is om via de Stuivenbergweg en Blokland terug te lopen. Tijdsduur ± 2½ uur. Meer informatie: Theo Janmaat, tel. 06-17495051 of Ad Kemp, tel.06-44706846

Vrijdag 13 maart is er een gezellige interactieve avond voor de Linschotense vrouw: LINN ontmoet 'In Balans'. Met professionele workshops op het gebied van voeding, leefstijl, vitaliteit en ontspanning. Van 19.45-22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur, in De Brede Vaart, Laan van Rapijnen te Linschoten. Kosten € 10,00 vooraf te betalen. Info en aanmelden: www.linnontmoet.nl

Speel mee met Jeugd Play Inn op zaterdag 14 maart! Muziekvereniging "Ons Genoegen" bestaat dit jaar 100 jaar. Dit jubileumjaar zal groots worden gevierd met verschillende unieke evenementen. Als eerste staat een Play Inn voor de jeugd op de agenda. Alle slagwerkers en blazers tussen de 8 en 18 jaar uit de regio kunnen hier graties aan deelnemen. Er wordt van 10.00 tot 16.00 uur samen gerepeteerd en gespeeld. De dag wordt om 16.30 uur afgesloten met een gratis concert in Antoniushof voor familie, vrienden en andere belangstellenden. Beginners en gevorderden kunnen deelnemen. Als je toonladders met drie kruisen en mollen beheerst gaat het zeker lukken! Mocht je t/m twee komen, dan is het nog steeds te doen. Je ontvangt de stukken vooraf voor jouw instrument op jouw niveau. Er kan dus vooraf al wat geoefend worden. Dus schroom niet en meld je aan! Een inschrijf-formulier is te vinden op de website: www.onsgenoegen-montfoort.nl.

Zondag 15 maart begint om 09.30 uur het Open Montfoortse Tafeltenniskampioenschap. Schrijf in voor een gezellig tafeltennistoernooi in Montfoort bij tafeltennisvereniging "De Schans". Inschrijven tot 3 maart via www.ttv-deschans.nl. Van 09.30-17.00 uur in Sporthal Hofland aan de Bovenkerkweg.

Zondag 15 maart is er een Spirituele Beurs in het St. Josephgebouw van 12.00-17.00 uur. Diverse disciplines aanwezig: Zielstekening met reading, stenen en mineralen, Reiki behandeling, healers, stoelmassage, numeroloog, Tarot, vingerreflexologie, stenenorakelbord, voetreflexologie, diverse mediums en paragnosten, spirituele cadeau’s. Entree € 2,50 per persoon, kinderen gratis. Consultprijs € 7,50. Info: bob-post1@hotmail.com, tel. 06 40961181 of volg ons op Facebook onder groep Spiritueel Montfoort.

Dinsdag 17 maart is in het St. Josephgebouw een Informatie-avond Magnesium. Over het gebruik van magnesiumproducten tegen uiteenlopende klachten door betere balans. Met drie sprekers. Gelegenheid om de werking te ervaren. Teven verkoop. Inloop vanaf 19.30 uur. Programma van 19.45-22.00 uur. Toegang € 15,00 inclusief mini smoothie met magnesium, stukje bananenbrood, twee consumpties en goodiebag. Aanmelden via ada.sluijs@gmail.com of tel. 06 36085525.

Donderdag 19 maart: avond over Oud Montfoort
Het programma is gelijk aan de eerste avond, zie hiervoor het programma boekje of de informatie op de website: www.cultureelmontfoort.nl.  Vanaf nu te reserveren en wederom VOL IS VOL. Heeft u nog leuke foto’s of beeldmateriaal waarvan u denkt, “dit moeten eigenlijk meer mensen zien” neem dan contact met ons op via de website.

Zondagmiddag 22 maart presenteert Cultureel Montfoort The Kid Lazy Band. Dit zestal speelt al jaren met veel plezier en geeft een te gekke show. De mastodonten van de bluesrock spelen muziek waar de bandleden volledig achter staan met een uitstralend enthousiasme dat het publiek weet te raken vanaf de eerste noot. Als The Kid Lazy Band er geen feest van maakt, doet niemand het.....Uit Gouda komen: Gerrit Goor (drums), Martin Tiele (bas), Philip Kemp (toetsen), Adrie van Weenen en André Zorg (gitaar) en Pim Leidelmeijer (zang). Voor meer informatie kunt u kijken op: www.kidlazyband.nl. Aanvang 15.00 uur in het St. Josephgebouw. Toegang € 15,00 inklusief 1x koffie of thee. Kaarten reserveren via: www.cultureelmontfoort.nl.

 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel
ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Spotlight (herhaling)
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020