StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
Agenda
  Januari
  Februari
  Maart
  April
  Mei
  Juni
  Juli
  Augustus
  September
  Oktober
  November
  December
  Agendapunt inbrengen

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:06-01-2013
Bijgewerkt op:30-01-2021 10:12

Februari

    

Zaterdag 6 februari kunt u bij Radio Stad Montfoort weer bingo spelen, thuis vanuit uw luie stoel. 
De radiobingo wordt tussen 19:00 en 22:00 gespeeld. 
U kunt meedoen door bingo kaarten bij één van de verkoop adressen aan te schaffen of door bingokaarten te bestellen via www.radiostadmontfoort.nl. 
Een bingokaart kost €1,00

Radiobingo is anders dan gewone bingo. Thuis luistert u naar RSM en als er een nummer wordt genoemd wat op uw kaart staat, streept u deze door. Als u bingo heeft moet u geen bingo roepen want in de studio van RSM wordt dat niet gehoord... U moet zo snel mogelijk het speciaal daarvoor bestemde telefoonnummer bellen om uw bingo door te geven. Na controle van het unieke serienummer op elke bingokaart kan RSM in de studio vaststellen of het een geldige bingo is en dan heeft u een leuke prijs gewonnen. Het bingosysteem waarmee RSM werkt geeft automatisch in de studio aan of er bij iemand een bingo is gevallen en dan zal er ook even geen bingobal worden getrokken. In plaats daarvan wordt er een gezellig plaatje gedraaid zodat u een paar minuten de tijd heeft om het bingo telefoonnummer te bellen. Mochten er meerdere bingo's zijn gevallen dan wordt na het plaatje geloot wie de winnaar wordt. 
Er wordt op een avond 3x bingo gespeeld, ieder uur met een nieuwe kaart

U kunt eventueel ook online mee doen door te luisteren naar de stream van Radio Stad Montfoort
U kunt de bingokaarten aanschaffen bij deze verkoopadressen:
 JUMBO Supermarkt Montfoort, Pompstation Herman Tuls, Café het Hemeltje ( te koop tot 17:30 uur op de dag vd bingo) Zorgcentrum Antoniushof 32 (Bets de Vroege) COOP Heijmans Oudewater, Ambachtelijke slager Ferry Lempers (Linschoten) Bloembinderij de Hooibergh (Benschop) -> tijdelijk verkrijgbaar Boterbloem  8 in Benschop.

Tot 1 maart: Kleurwedstrijd stadsmuseum De Knoperij
Na het succes van de LEGO wedstrijd in de zomervakantie vorig jaar heeft de Stichting Oud Montfoort (SOM) een nieuwe actie: de kleurplatenwedstrijd WINTER, Niet naar school. Thuis blijven. Museum De Knoperij  is al wekenlang dicht. Het duurt allemaal eindeloos lang. De SOM vindt het hoog tijd voor een nieuwe leuke activiteit  om jongeren bij De Knoperij te betrekken. Het thema is WINTER.
Er zijn 4 tekeningen gemaakt van Montfoortse monumenten op basis van oude ansichtkaarten. Wie maakt daar de mooiste, winterse kleurplaat van?
Er zijn mooie prijzen te winnen in 2 categorieën : jongeren t/m 8 jaar en jongeren vanaf 9 jaar tot 13 jaar.
De tekeningen kunnen worden ingeleverd tot 1 maart 2021. Natuurlijk hangen we ze op in stadsmuseum De Knoperij, zodat iedereen ze kan zien. De voorjaarsvakantie valt in deze periode. Ook dan is een mooie kleurplaat maken een leuke bezigheid.
De SOM stelt aan aantal leuke prijsjes ter beschikking. Tegoedbonnen die kunnen worden besteed bij G. Dolderman in de Keizerstraat. Begin maart worden de prijswinnaars bekendgemaakt.
Hoe kom je aan een kleurplaat? Deze zijn af te halen bij de Albert Heijn, Jumbo, Bakkerij van Dommelen, Bakkerij Aalbers, De IJsselpoort Kaas & Noot, Slagerij Gelderblom en Stadskantoor / Huis van Montfoort. Ook kun je het downloaden van de website van www.oudmontfoort.nl
Inleveren doe je in de brievenbus van stadsmuseum De Knoperij , Keizerstraat 25 met vermelding van je naam en leeftijd.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021