StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
Agenda
  Januari
  Februari
  Maart
  April
  Mei
  Juni
  Juli
  Augustus
  September
  Oktober
  November
  December
  Agendapunt inbrengen

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:06-01-2013
Bijgewerkt op:21-01-2023 10:23

Februari

    

Elke woensdag van 10.00-12.00 uur organiseert SWOM Digicafé. Gratis inloop voor al uw digitale vragen in het Huis van Ervaring, Kasteelplein 7 in Montfoort.

Elke 1e vrijdag van de maand inloop van 13.30-16.00 uur in het Repair Café in het Huis van Ervaring, Kasteelplein 7, Montfoort.

Elke 3e vrijdag van de maand inloop van 13.30-16.00 uur in het Repair Café in de Brede Vaart, Laan van Rapijnen 36, Linschoten.

Dementie en leefstijl
Op donderdag 2 februari organiseert ontmoetingscentrum ’t Bakkershuis haar maandelijkse informatieavond in zalencentrum Sint Joseph. Het thema is: Dementie en leefstijl. De avond begint om 19:30 uur en de toegang is gratis.
Een gezonde leefstijl geeft het leven meer kwaliteit. Dat geldt voor gezonde mensen, maar zeker ook voor mensen met een chronische ziekte zoals dementie. Het is belangrijk dat zij zo lang mogelijk lichamelijk en geestelijk actief blijven. Veel ‘gewone’ activiteiten leiden al tot beweging, zoals boodschappen doen en de bedden opmaken. Maar men kan ook gaan fietsen, dansen of wandelen. Hoe gezond is uw leefstijl eigenlijk? En weet u wat u kunt doen om uw leefstijl gezonder te maken?
Freek Gillissen, voormalig verpleegkundig consulent bij het Alzheimercentrum van de Universitaire Medische Centra, Amsterdam is bij ons te gast tijdens de informatieavond. Hij vertelt u hoe u met kleine veranderingen tot een gezondere leefstijl kunt komen. U krijgt tips over gezonde voeding, meer bewegen en simpele aanpassingen in en rondom uw woning.
Voorlichtingsactiviteiten vanuit ontmoetingscentrum ’t Bakkershuis
U bent vanaf 19:00 uur van harte welkom in zalencentrum Het Sint Joseph, Heiliglevenstraat 4 in Montfoort. Aanvang: 19:30 uur. De toegang is gratis. Tijdens deze informatieavond kunt u een vrijwillige donatie geven t.b.v. soortgelijke voorlichtingsactiviteiten.
De informatieavonden worden elke maand georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd en betrokken is bij mensen met dementie. Er zijn ook altijd professionals en vrijwilligers uit het werkveld aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen. Het is bij uitstek de gelegenheid om meer informatie in te winnen over de mogelijkheden die SWOM biedt op het gebied van welzijn, hulp, ondersteuning en begeleiding.
U bent van harte welkom op donderdag 2 februari in zalencentrum Sint Joseph in Montfoort. Ontvangst 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Op zaterdag 4 februari organiseert RC Productions een heerlijk dansevent in het prachtige kasteel van Woerden. Het betreft het 4e event aldaar en is altijd goed voor honderden bezoekers.
Wederom zijn alle beschikbare ruimten op 3 verdiepingen voor onze dansliefhebbers. 
Een zaal voor de Salsa / Bachata en Kizomba (DJ Piedro), een zaal voor de 60 en 70 `s (DJ Hans)en een zaal voor de 80/90 en zero`s. (DJ Iano). Dus 3 verschillende Dj’s die zich aan deze muzieksoorten zullen houden.
De prijs voor de eerste 200 tickets is € 15,00. Daarna evenals aan de kassa, € 17,50. Van 21.00 – 02.00 uur. Kassa open vanaf 20.30 uur. 
Kaarten te bestellen via de website www.rc-productions.nl

Platenbeurszondag 5 februari
Mind Music organiseert een Platen- en cd-beurs van 11.00 tot 16.00 uur in het recreatiecentrum H2O aan de De Uithof in Harmelen. In de zalen in het recreatiecentrum H2O wordt over ongeveer 85 meter aan tafels lp’s, singles, cd’s, muziekdvd’s en andere muziek gerelateerde items (denk aan cassettebandjes en boeken over muziek of artiesten). Het genre zal divers zijn oftewel van oude jazz, via de blues, rock&roll, soul, pop, rock in alle gradaties, Nederlandstalig, naar Hip hop, dance en meer........
De entree bedraagt € 2,00.

Zaterdag 11 februari (van 14.00 tot 16.00 uur) wordt een een groots Senioren Carnaval georganiseerd in het atrium van het Antoniushof.


Archieffoto Nettie Kuijer

Op deze leuke middag, speciaal voor de senioren van Knopengein, zullen weer meerdere BM’ers (Bekende Montfoorters) een optreden doen. Uiteraard zal Stadsprins Robèrt le Porteur de Chaleur en zijn gevolg niet ontbreken en zal ook ZWUP weer van de partij zijn. Kom gezellig langs in het Antoniushof, de entree is gratis.

Donderdag 16 februari start Carnaval. Teveel om op te noemen, dus ga voor alle informatie en het volledige programma naar de website van Les Boutonniers: www.lesboutonniers.nl

 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023