StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
Agenda
  Januari
  Februari
  Maart
  April
  Mei
  Juni
  Juli
  Augustus
  September
  Oktober
  November
  December
  Agendapunt inbrengen

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:06-02-2013
Bijgewerkt op:11-08-2022 10:24

April

Bron: Stuur uw agendabericht naar nieuws@radiostadmontfoort.nl
    

Elke woensdag van 10.00-12.00 uur organiseert SWOM Digicafé. Gratis inloop voor al uw digitale vragen in het Huis van Ervaring, Kasteelplein 7 in Montfoort.

Elke 1e vrijdag van de maand inloop van 13.30-16.00 uur in het Repair Café in het Huis van Ervaring, Kasteelplein 7, Montfoort.

Elke 3e vrijdag van de maand inloop van 13.30-16.00 uur in het Repair Café in de Brede Vaart, Laan van Rapijnen 36, Linschoten.

Zaterdag 1 april: Concert met Projectkoor. Gelet op de eerdere seizoenen mag een dergelijk  concert niet meer ontbreken in het programma. Michiel Rozendal zal ook nu weer de directie van het koor op zich nemen en de presentatie is in handen van Wilfred Kemp. Het programma is divers, zie hiervoor de website.

Een concert door een groot – eenmalig samengesteld koor - met medewerking van instrumentale begeleiding en solisten. Deze avond komt tot stand in samenwerking met de Vrienden van Johannes de Doper.

Aanvang 20.00 uur in de Rooms Katholieke Kerk aan het Pastoor Spaanplein. Kerk open om 19.30 uur. Tickets via:  www.cultureelmontfoort.nl

Zondag 16 april: Britta Maria zingt  Britta Maria zingt “Aznavour mon Amour”. Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Wij vieren zijn muziek en leven. Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door de zangeres Britta Maria, pianist/zanger Maurits Fondse , accordeonist Oleg Fateev en Simone Sou op drums/percussie. Zij spelen de chansons – waarvan enkele vertaald in het Nederlands – en vertellen tussendoor over het leven van Aznavour.

Aanvang 15.00 uur in Zalencentrum St. Joseph. Tickets via:  www.cultureelmontfoort.nl

Zaterdag 22 april:  Nooit Meer Eenzaam. Nooit Meer Eenzaam is een Utrechts koor met een breed Nederlandstalig repertoire. Het koor kan het publiek in elke gewenste stemming brengen, een gevoelige snaar raken, of juist de sfeer erin brengen met echte onvervalste smartlappen om vervolgens weer over te schakelen op songfestivalklassiekers. Nadat u Nooit Meer Eenzaam in levende lijve hebt ervaren, luistert u nooit meer op dezelfde manier naar die oude smartlap.

Aanvang 20.00 uur in Zalencentrum St. Joseph. Tickets via:  www.cultureelmontfoort.nl

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023