StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
Agenda
  Januari
  Februari
  Maart
  April
  Mei
  Juni
  Juli
  Augustus
  September
  Oktober
  November
  December
  Agendapunt inbrengen

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:06-02-2013
Bijgewerkt op:18-01-2020 15:53

Januari

    

Aktiviteiten van het Knooppunt:

- Korte en lange wandelingen, elke maandag vanaf 9.30 uur vertrek
  Hoflandschool. Info tel. 471430.
- Klaverjassen en rikken, dinsdagmiddag om 13.15 in Antoniushof. Info tel.
  471841. Gymnastiek, iedere woensdag van 10.30 tot 11.30 uur in de kleine
  zaal van Antoniushof. Info tel 474415
- Sjoelen, iedere donderdag 14.00 uur in het Antoniushof.

T/m mei meerstemmig koor repetities om de twee weken op dinsdag van 10.00-11.15 in Antoniushof informatie 472172

Zondag 19 januari is er een Spirituele Beurs in het St. Josephgebouw van 12.00-17.00 uur. Diverse disciplines aanwezig: Zielstekening met reading, stenen en mineralen, Reiki behandeling, healers, stoelmassage, automatisch schrift, spirituele cadeau’s, numeroloog, diverse mediums en paragnosten, Tarot, voetreflexologie. Entrée € 2,50 per persoon, kinderen gratis. Consultprijs € 7,50. Info: B. Post, e-mail bob-post1@hotmail.com, tel. 0640961181 of volg ons op Facebook onder groep Spiritueel Montfoort.

Woensdag 22 januari is er weer Digi-Café in het SWOM DoeMeehuis, Kasteelplein 7 in Montfoort. Van 10.00-12.00 uur kunt u zonder afspraak gratis even binnen lopen met vragen over uw smartphone, tablet of computer. 

Zondagmiddag 26 januari haalt Cultureel Montfoort Meester Wes weer naar het St. Joseph om kinderen van 4 t/m 7 jaar een leuke middag te bezorgen. Mevrouw de Heks is op vakantie en dat geeft Meester Wes de gelegenheid om met zijn knuffels de speelkist op te ruimen. Hij vindt tussen alle spullen een echte oude Wenspot met een brief erin: “De vinder mag 3 wensen doen”. Wat zullen Meester Wes en zijn knuffels daar nou voor wensen? En natuurlijk doen alle kinderen mee!! Kom je ook? Aanvang 15.00 uur. Toegang € 5,00 voor ouders/verzorgers, € 5,00 voor eerste kind en € 2,50 voor tweede of meer kinderen uit een gezin.

Woensdag 29 januari is er weer Digi-Café in het SWOM DoeMeehuis, Kasteelplein 7 in Montfoort. Van 10.00-12.00 uur kunt u zonder afspraak gratis even binnen lopen met vragen over uw smartphone, tablet of computer. 

Vrijdag 31 januari is er weer een HapSnap maaltijd in "De Kleine Johannes", Pastoor Spaanplein 2, van 18.30-20.30 uur. Samen eten, elkaar ontmoeten kan leiden tot een beter begrip voor elkaar. Help (nieuwe) statushouders in Montfoort en Linschoten aan een sociaal netwerk. Neem een gerechtje voor vier personen mee, zelf gemaakt of gekocht, en schuif aan! Info: www.swml.nl en aanmelden via hapsnap@swml.nl.

Kleintje Carnaval (Light) in St. Joseph. Zoals al vele jaren gebruikelijk in Knopengein (Montfoort) is ook dit jaar de aftrap van het Carnaval bij Carnavalsvereniging Les Boutonniers 3 weken voor het eigenlijke Carnavalsfeest met een voorproefje op het grote feest. Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari organiseert Les Boutonniers respectievelijk Kleintje Carnaval Light en Kleintje Carnaval in de St.Joseph (SOOS) te Montfoort.

Op vrijdag 31 januari tijdens Kleintje Carnaval Light is de jeugd van ca. 12 t/m 16 jaar van harte welkom in de SOOS. Op deze feestelijke avond zullen de DJ’s lekkere Carnavalsmuziek afwisselen met Après-ski muziek zodat de voetjes van de vloer kunnen tijdens deze alcoholvrije feestavond. Verder zal er een optreden zijn van Marco Kraats. Uiteraard zal Prins André le Chef de Mission ook aanwezig zijn en een aantal keer voorgaan in de Polonaise. Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk kinderen alvast in het thema van dit jaar “55 jaar Carnaval in Knopengein” verkleed gaan. Kaarten voor deze avond kosten zowel in de voorverkoop op vrijdag 17 januari als aan de deur € 10,00. Bij binnenkomst krijgt iedereen 2 consumptiemunten zodat er ook een frisdrankje gedronken kan worden en kunnen de jassen gratis opgehangen worden. De deur zal om 20.30 uur opengaan en het zal tot 00.30 uur duren.

Een dag later is het tijd voor de oudere jeugd om in de SOOS te komen feesten. Voor iedereen vanaf 16 jaar is er op zaterdag 1 februari Kleintje Carnaval. Op deze avond zal Party DJ Marco het dak eraf spelen en zullen er optredens zijn van Dennis van der Stelt, Barry Badpak en Vieze Jack. Deze feestartiesten zullen iedereen het echte feestgevoel geven. Kaarten zijn te verkrijgen zowel tijdens de voorverkoop op vrijdag 17 januari als aan de deur voor € 15,00. Deze zaterdag zal de deur om 22.00 uur open gaan en zal het feest tot ongeveer 3.00 uur duren. Vanwege de alcoholwet zal een ieder van 18 jaar en ouder een polsbankje krijgen, heb je geen bandje, dan geen alcohol!!!

De voorverkoop voor beide avonden is dus op vrijdag 17 januari in de St.Joseph van 19.30-20.30uur voor Kleintje Carnaval Light en van 20.30-21.30 uur voor Kleintje Carnaval. Het lijkt verstandig je kaarten al in de voorverkoop te kopen want als de kaarten uitverkocht zijn zal de deur helaas gesloten blijven voor personen zonder kaart.

 

 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel
ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Cross Roads
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020