StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
Agenda
  Januari
  Februari
  Maart
  April
  Mei
  Juni
  Juli
  Augustus
  September
  Oktober
  November
  December
  Agendapunt inbrengen

Reclame

Clubsupport

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:06-02-2013
Bijgewerkt op:08-09-2022 09:32

November

    

Aciviteiten Knooppunt: Knooppunt – Voor de actieve 55-plussers (knooppuntmontfoort.nl)

Elke woensdag van 10.00-12.00 uur organiseert SWOM Digicafé. Gratis inloop voor al uw digitale vragen in het Huis van Ervaring, Kasteelplein 7 in Montfoort.

Elke 1e vrijdag van de maand inloop van 13.30-16.00 uur in het Repair Café in het Huis van Ervaring, Kasteelplein 7, Montfoort.

Elke 3e vrijdag van de maand inloop van 13.30-16.00 uur in het Repair Café in de Brede Vaart, Laan van Rapijnen 36, Linschoten.

Elke vrijdag en zaterdag geopend van 12.00-17.00 uur: Galerie Montfoort. Expositie hedendaagse kunst in Het Oude Stadhuis, Hoogstraat 36. Bewonder – Verstilling – Verbazing – Emotie. Als de galerie gesloten is en je wilt heel graag een kijkje nemen, bel dan: Marcel Wammes, tel. 06 16720889 of Piet van der Wildt: 06 57428221

Donderdag 3 en vrijdag 4 november: Oud Montfoort. Cultureel Montfoort is er weer in geslaagd om mensen bij elkaar te brengen die elk een onderdeel van de geschiedenis van de stad belichten. Het wordt genieten deze avonden. We gaan terug in de tijd met historische beelden van o.a. “Montfoort 650 jaar stad” en een presentatie van “Stichting Oud Montfoort”. Presentatie middels niet eerder vertoonde foto’s en film.

Wij adviseren om tickets tijdig te bestellen, vol is vol!!! Aanvang 19.00 uur in Zalencentrum St. Joseph. Tickets via: www.cultureelmontfoort.nl

Zondag 6 november: Kid Lazy Band. Het zijn de mastodonten van de bluesrock. Zij spelen al jaren met plezier en geven een te gekke show. Muziek waar de bandleden volledig achterstaan en met een stralend enthousiasme dat het publiek weet te raken vanaf de eerste noot. Als de uit Gouda afkomstige Kid Lazy Band er geen feest van maakt, doet niemand het…..

Aanvang 15.00 uur in Zalencentrum St. Joseph. Tickets via: www.cultureelmontfoort.nl

Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort-Linschoten (SWOM) kiest voor een bijzondere manier om de inwoners van Montfoort en Linschoten mee te nemen in de wereld van dementie. Op donderdag 10 november, de Dag van de Mantelzorg, haalt zij DAG MAMA naar Montfoort; de veelgeprezen muziek theatervoorstelling over omgaan met dementie. De voorstelling gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor haar dochter hoe daarmee om te gaan. Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessionals samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig.

De makers van de voorstelling zijn (gepromoveerde) ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers. Ze delen de mooiste inzichten en handvatten om het béste te kunnen geven, zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. DAG MAMA geniet bekendheid in Nederland en België, met reportages door onder andere de NPO-programma’s NIEUWSUUR, LANDINWAARTS en TIJD VOOR MAX. Binnenkort verschijnt de 8e druk van de bestseller bij DAG MAMA: ‘Jij bent toch mijn dochter?’

De voorstelling vindt plaats op 10 november om 14:00 en 19:00 uur in zalencentrum Sint Joseph. Kaartjes à € 10,00 zijn vanaf 15 september aanstaande verkrijgbaar via de receptie van SWOM (Kasteelplein 5). 

Zaterdag 19 november: My Life - The story of Billy Joel. Maurits Fondse bezingt het turbulente leven van pianist Billy Joel. Aan de hand van beroemde songs en onbekende parels vertelt hij het levensverhaal van een straatjongen, geboren in The Bronx, opgegroeid op Long Islan. Met 150 miljoen verkochte platen is Billy Joel één van ’s werelds succesvolste artiest. Maurits Fondse, is naast pianist voor Freek de Jonge, een veelzijdig zanger en songwriter.

Aanvang 20.00 in Zalencentrum St. Joseph. Tickets via:  www.cultureelmontfoort

Zaterdaag 26 november: Gospelkoor Rejoice.  Dit koor bestaat uit een groep enthousiaste mensen met één gemeenschappelijke passie, muziek maken. In de 48 jaar van hun bestaan is het koor uitgegroeid met een eigen geluid en een goede reputatie in de regio en daarbuiten. Zij geven concerten en gaan af en toe op tournee in binnen- en buitenland. Gospelkoor Rejoice heeft een breed repertoire met een ruime mix van black gospel, ballads, Amerikaanse gospelnummers. Zij geven bij deze Engelstalige muziek bij elk nummer een korte toelichting op de inhoud.

Aanvang 20.00 uur in de Rooms Katholieke Kerk aan het Pastoor Spaanplein. Tickets via: www.cultureelmontfoort.nl

 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Clubsupport

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022