StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
Agenda
  Januari
  Februari
  Maart
  April
  Mei
  Juni
  Juli
  Augustus
  September
  Oktober
  November
  December
  Agendapunt inbrengen

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:06-02-2013
Bijgewerkt op:17-08-2019 16:49

September

    

Activiteiten voor leden van Het Knooppunt in Montfoort:Iedere maandag 9.30 uur: wandelen 5 of 10 km vanaf Hoflandschool. 
Iedere dinsdag soosmiddag- klaverjassen en rikken in Antoniushof 13.30

Van september t/m mei meerstemmig koor repetities om de twee weken op dinsdag van 10.00-11.15 in Antoniushof informatie 472172
Iedere woensdag seniorengymnastiek van 10.30 tot 11.30 uur in Antoniushof.

Elke 2e woensdag van de maand bingo 14.00 in Antoniushof
Iedere donderdagmiddag van 14.00-16.00 Sjoelen in Antoniushof.
Iedere  donderdag fietsen t/m oktober vanaf 13.00 parkeerterrein Bibliotheek.

11 september: GroenWest bezoekt huurders met Babbelbus
Woningcorporatie GroenWest in Woerden is deze zomer met een zogenoemde Babbelbus on tour. Naast Woerden wordt ook Montfoort, De Ronde Venen en Utrecht aangedaan.
Er wordt naar verschillende plekken gereden om, onder het genot van koffie, thee en chocolade, een babbeltje met de huurders te maken en samen mooie verhalen te delen.
Ontmoeting staat centraal! Maar er kan ook gesjoeld worden en bewoners hebben de gelegenheid om samen met een medewerker van GroenWest online een reparatieverzoek in te dienen.
Het is een van de feestelijke activiteiten vanwege het 100-jarig bestaan van GroenWest. Woensdag 11 september is er weer een tour en wordt Linschoten, Montfoort, De Meern en Vleuten bezocht.

T/m Open Monumentendag op 14 september zal de St. Janskerk (grote kerk) met de scheve toren in Linschoten zijn deuren weer openen voor iedereen die deze wil bezichtigen, elke woensdag en zaterdag van 12.00-16.00 uur. Gidsen zullen aanwezig zijn om u rond te leiden in deze historische kerk. Ook is er een boekje over het gebouw aanwezig met historische gegevens, gratis mee te nemen.

Ook de Grote- of St. Janskerk in Montfoort opent de deuren voor publiek op woensdag- en zaterdagmiddag. Op woensdag 4 september zal Wim den Hartog uit Meerkerk het orgel bespelen, op zaterdag 7 september geeft Ad van Pelt uit Woerden een orgelconcert. Beide dagen aanvang 14.00 uur. Gratis toegang. Tijdens Open Monumentendag zullen eigen organisten meerdere malen de orgelbespeling verzorgen.

Zaterdag 14 september Open Monumentendag

Cultureel Montfoort presenteert zich op de UITMARKT op zaterdag 14 september. Vanaf 16.00 uur presenteren diverse verenigingen, clubs, zang- en dansgroepen zich in twee zalen van het St. Joseph. Diverse optredens in een doorlopend programma van elk 30 minuten. Laat u eens verrassen door al het talent wat er in en rond Montfoort is! U hoeft deze dag niets te missen want voor het eten hoeft u niet naar huis.
Speciaal voor deze dag is er een Uitmarktmenu voor slechts € 8.50.
Na deze gezellige middag die doorloopt tot 21.00 uur, wordt de Uitmarkt afgesloten met een gezellige dansavond onder leiding van Ronald van Dansclub Promenade.
Waar vind je tegenwoordig zoveel gezelligheid…..precies…. lekker dichtbij… in Montfoort!!

Zondag 15 september wordt in het St. Josephgebouw een Spirituele Beurs gehouden van 12.00-17.00 uur. Diverse disciplines aanwezig: Zielstekening met reading, stenen en mineralen, Reiki behandeling, healers, stoelmassage, automatisch schrift, spirituele cadeau’s, numeroloog, vingerreflexologie, diverse mediums en paragnosten, kinesiologie, voetreflexologie, verkoop geurproducten. Entree € 2,50 per persoon, kinderen gratis. Consultprijs € 7,50. Meer info? Mail naar bob-post1@hotmail.com, tel. 06 40961181 of volg ons op Facebook onder groep Spiritueel Montfoort.

Cultureel Montfoort organiseert met veel plezier een Franse middag op zondag 29 september. "Tout finit pas des Chansons”. In deze intieme voorstelling wordt prachtig naoorlogs chansonrepertoire afgewisseld met verhalen en anekdotes over Parijs. Kunstenaar Ruben Maalman projecteert zelfgemaakte en bestaande beelden tijdens de voorstelling. De combinatie van muziek, verhaal en beeld zorgt ervoor dat je je waant op het Saint Germain des Prés, ook al ben je er nooit geweest. Chansons van Brassens, Brel en vele anderen worden gezongen en de verhalen verteld door Diana van der Bent met begeleiding van Paul den Bakker (gitaar en arrangementen), Ruben Maalman ( beeldprojecties), Piet van der Pas (regie) Een bijzondere voorstelling die u echt niet mag missen! Aanvang 15.00 uur in het St. Joseph, toegang € 15,00 inkl. 1x koffie of thee. Reserveren via: www.cultureelmontfoort.nl

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019