StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:13-05-2024
Bijgewerkt op:13-05-2024 11:16

Polsstokverspringseizoen 2024 spectaculair van start in Kockengen

Bron: Polsstokbond Holland
  

Onder zomerse omstandigheden is het polsstokverspringseizoen 2024 spectaculair van start gegaan in Kockengen. Dit evenement, gesponsord door MarketingBaas, bood een podium aan atleten uit diverse klassen die uitzonderlijke prestaties hebben geleverd.

Senioren
Lucas van Eijk uit Haastrecht heeft bij de senioren topklasse de eerste plaats behaald met een sterke afstand van 19.70 meter. Hij werd op de voet gevolgd door Nederlands Kampioen Erwin Timmerarends uit Bodegraven, die 19.35 meter sprong, en Rian Baas uit Gouda, die 19.12 meter behaalde.

Dames
Joriene Baas uit Oudewater domineerde bij de dames topklasse met een sprong van 15.64 meter. Achter haar eindigden Tessa Kramer uit Amersfoort met 15.16 meter en Suzanne Mulder uit Vlist met 14.41 meter.

Junioren
In de juniorentopklasse werd de verste sprong van de dag gemaakt. Mark van der Horst uit Schoonhoven bleef stil staan en klom met pirouette om de polsstok bijna naar de top om te eindigen op een absolute topafstand van 20.21 meter. In deze sterk bezette categorie waren het Hidde van Dam uit Montfoort en Harmen Timmerarends, ook uit Montfoort, die als sterke concurrenten de tweede en derde plaats bemachtigden.

Jongens
Bij de jongens was Jelle de Ruijter uit Oudewater de uitblinker met een sprong van 16.17 meter. Julian van der Wind uit Linschoten vestigde een persoonlijk record met 15.94 meter, wat hem de tweede plaats opleverde, gevolgd door Willem de Groot uit Lopik met 14.92 meter.

Meisjes 
Bij de meisjes topklasse behaalde Gemma van Oosterom uit Woerdense Verlaat de eerste plaats met 14.17 meter. Julia van der Kleij uit Bodegraven en Aimée Plaisier uit Linschoten voltooiden de top drie.

Vliegende start seizoen
Deze wedstrijd heeft gezorgd voor een vliegende start van het seizoen en benadrukte het hoge niveau en de sportieve geest van de deelnemers. MarketingBaas is trots om een evenement van dit kaliber te ondersteunen en kijkt uit naar meer indrukwekkende prestaties gedurende het seizoen.

Hieronder Joriene Baas, de winnares bij de dames. De foto is gemaakt door Erik van Kordelaar

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
The Music Shuffle


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024