StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:29-07-2024
Bijgewerkt op:29-07-2024 14:22

Wedstrijd Kaasboerderij Van Eijk te Vlist, 24-7

Bron: Polsstokbond Holland
  

Woensdag 24 juli 2024 bood optimale omstandigheden om ver te springen met de polsstok. De door Kaasboerderij van Eijk gesponsorde wedstrijd verliep vlekkeloos en leverde vele prachtige sprongen op.

Senioren
Jaco de Groot (Kamerik) toonde zijn uitzonderlijke talent in het beheersen van de polsstok en kwam tot 21.46 meter. Erwin Timmerarends (Bodegraven) sprong 19.91 meter en Rian Baas (Gouda) volgde met 19.60 meter op gepaste afstand.

Dames
Bij de dames liet thuisspringster Tessa Kramer (Schoonhoven) zien dat trainen loont met een sprong van 15.98 meter. Het was echter de avond van Fabienne Overbeek (Benschop). Met 16.16 meter zat ze dicht bij haar persoonlijk record (PR). Met haar volgende sprong van 16.64 meter wist ze dit PR ruim te verbeteren. Joriene Baas (Oudewater) werd keurig derdemet 15.50 meter.

Junioren 
Hidde van Dam (Montfoort) was op jacht naar zijn schansrecord van 20.03 meter dat hij vorig jaar had neergezet. Met een sprong van 20.40 meter lukte dit al in zijn eerste poging, maar even later zette hij het nieuwe record op 20.54 meter. Ook Harmen Timmerarends (Montfoort) sprong verder dan het oude schansrecord en vestigde een nieuw PR van 20.06 meter. Derde junior werd Mark van der Horst (Schoonhoven) die dapper vocht en tot 19.18 meter kwam.

Jongens
Bij de jongens was er een spannende strijd die werd gewonnen door Julian van der Wind (Linschoten) met een PR van 16.30 meter. Ook Thomas Meijer (Zegveld) sprong een nieuw  PR met 16.17 meter. Jelle de Ruiter (Oudewater) stond in zijn leiderstrui op de derde podiumplaats met 16.07 meter.

Meisjes
De meisjes sprongen alle drie in de 13 meter. Gemma van Oosterom (Woerdense Verlaat) sprong 13.70 meter, Tessa van Vliet (Nieuwkoop) 13.46 meter en Isabel Overbeek (Benschop) 13.09 meter.

Onder het genot van een drankje en een blokje boerenkaas kwam er een eind aan deze fijne zomeravond.

Volledige uitslagen:
https://pbholland.com/index.php/uitslaginfo/?id_wedstrijd=4622

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
IndoMood


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024