StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:07-07-2021
Bijgewerkt op:07-07-2021 09:32

Montfoort heeft weer een steenfabriek

Bron: Pesro Jooren
    

In de gemeente Montfoort is een nieuwe stichting opgericht, namelijk "De Steenfabriek Montfoort" ( www.desteenfabriekmontfoort.nl ).

De naam De Steenfabriek Montfoort is een eerbetoon aan de vele steenfabrieken die in Montfoort actief zijn geweest. Met stenen kan je alles bouwen en zo ook met LEGO-stenen.

De stichting organiseert activiteiten voor jongeren en volwassenen in Montfoort en Linschoten waarbij zij met elkaar op een creatieve en uitdagende wijze actief bezig kunnen zijn met Wetenschap en Techniek.

Wij werken voornamelijk met speciale LEGO®-Education pakketten waarmee een brede basis gelegd kan worden in de techniek. Naast machines bouwen, robots maken en programmeren en speciale projecten organiseren we activiteiten om spellen te bouwen en ermee te spelen. Daarnaast organiseren we ook kinderfeestjes. Alle thema’s kan je vinden op onze website.

De activiteiten zijn zeer geschikt voor jongens en meisjes, maar bij onze speciale ouder–kind workshops kunnen ook volwassenen hun hart ophalen.

De activiteiten in De Steenfabriek Montfoort zijn uitdagend, leerzaam, ontspannen en leuk om aan deel te nemen. Want wat is nu leuker om in je eigen omgeving samen met vrienden en vriendinnen activiteiten te doen.

De Stichting werkt samen met alle basisscholen in Montfoort en Linschoten, het Wellantcollege en de TechnoHUB in Woerden. De activiteiten zullen plaatsvinden in het Huis van Ervaring op Kasteelplein 7 in Montfoort (Bibliotheek) en de Heeswijkschool.

Vrijdag 9 juli zijn we aanwezig met Techniek in de Tent in het stadspark van Montfoort en vanaf zaterdag 17 juli organiseren we veel activiteiten tijdens de zomervakantie. Je kan nu al reserveren voor een activiteit.

Voor meer informatie bezoek onze website en schrijf je in voor de nieuwsbrief.  www.desteenfabriekmontfoort.nl/nieuwsbrief.

Je kan je ook opgeven als vrijwilliger als je het leuk vindt om een workshop te verzorgen.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Goud van Oud (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021