StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:28-03-2024
Bijgewerkt op:28-03-2024 09:32

Getuigen gezocht van roekeloos rijgedrag bij achtervolging

Bron: Politie.nl
  

Na een achtervolging op dinsdag 26 maart die startte in Gouda en eindigde op de West-Vlisterdijk in Haastrecht is een man aangehouden. Tijdens de achtervolging reed de verdachte roekeloos door meerdere gemeenten heen. Meerdere voetgangers, fietsers, automobilisten en een motorrijder moesten uitwijken. We komen graag in contact met deze mensen.

Rond 16.45 uur wilden agenten de 31-jarige man uit Gouda staande houden bij de Symfonielaan. Hij negeerde echter het stopteken en ging er direct vandoor. Tijdens zijn vlucht overtrad hij meerdere verkeersregels. Zo overtrad hij de snelheidslimiet, reed hij over het fietspad en door rood. Hij reed roekeloos door de Gouda, Reeuwijk en Haastrecht. Uiteindelijk reed de verdachte de snelweg op en crashte hij op de West-Vlisterdijk in Haastrecht. Daar ging de man er te voet vandoor. De verdachte werd daarna snel in de buurt aangehouden. De auto is in beslag genomen.

Getuigen gezocht
De man wordt onder andere verdacht van roekeloos rijgedrag. Wij zijn op zoek naar mensen die hier last van hebben ondervonden en bijvoorbeeld moesten uitwijken voor de rijdende auto. We komen graag met u in contact. U kunt als getuige contact opnemen met de politie via 0900-8844. Ook camerabeelden kunnen van grote waarde zijn voor het onderzoek. Reed u bijvoorbeeld tijdens incident met een dashcamcamera?

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024