StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:30-03-2023
Bijgewerkt op:30-03-2023 09:31

Met nieuwe deelscooter BEAM veilig naar huis na avond stappen

Bron: Maartje Oosterink, communicatieadviseur TeamAlert
    

Jongerenorganisatie TeamAlert lanceert aankomende zaterdag een nieuwe deelscooter: BEAM. Deze innovatieve deelscooter heeft een ingebouwde laser om jonge bestuurders veilig thuis te laten komen na een avondje stappen. Met de introductie van BEAM wil TeamAlert actief bijdragen aan een veiliger verkeer voor jongeren.

Onder invloed op de deelscooter

Deelscooters zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder jongeren in Nederland. De grote steden staan vol met deelscooters en voor veel jongeren is het een goedkoop en flexibel vervoersmiddel. Het gebruik van deelscooters brengt echter ook uitdagingen met zich mee. Volgens recent onderzoek van TeamAlert (2022) rijdt ruim een kwart van de jonge deelscootergebruikers wel eens onder invloed, voornamelijk na alcoholgebruik. Een zorgwekkende uitkomst die vraagt om actie.

De rechte lijn naar huis

De gloednieuwe deelscooter BEAM is door TeamAlert ontwikkeld om jongeren veilig en verantwoord op de scooter naar huis te laten rijden na een avond uit. De scooter heeft een unieke functie: de ingebouwde laser. De laser projecteert een rechte lijn op de weg waarmee jongeren kunnen testen of ze nog veilig kunnen rijden. Kleurt de lijn rood? Dan slaat de motor van de scooter automatisch af en kan de bestuurder niet meer verder rijden. Dankzij deze innovatieve functie kunnen jongeren veilig naar huis rijden na een avond stappen met vrienden.

Gratis testen

De eerste BEAM deelscooters worden aankomende zaterdag door TeamAlert verspreid door een aantal plaatsen in Nederland, waaronder Montfoort. Het hele weekend kunnen jongeren de nieuwe deelscooters gratis testen. De scooter is gemakkelijk via de BEAM-app te reserveren en te gebruiken. Met deze lancering wil TeamAlert jongeren aanmoedigen altijd veilig onderweg te zijn.

Meer weten over de nieuwe deelscooter BEAM? Neem een kijkje via: www.teamalert.nl/beam/

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023