StartpaginaProgrammeringRSMKerst RadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Kerst Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:26-10-2022
Bijgewerkt op:09-11-2022 10:30

Sinterklaas komt weer naar Montfoort

Bron: Tekst Anouk Verlaan, Organisatie Intocht Sinterklaas Montfoort
    

Zaterdag 12 november komt Sinterklaas weer aan in Montfoort. In opdracht van de Winkeliersvereniging zorgt Organisatie Intocht Sinterklaas Montfoort voor een warm onthaal van de Sint en zijn Pieten. Door het missen van de IJsselbrug alleen niet op de IJsselkade maar bij de Waterpoort - Onder de Boompjes.

Vanaf 13.45 uur staat Vincent Kemp al klaar om samen met alle kinderen en Burgemeester Hartskamp de vertrouwde liedjes en natuurlijk het Sinterklaaslied van Montfoort nog even goed te oefenen en er zo voor te zorgen dat Sinterklaas en zijn Pieten zich weer welkom voelen in Montfoort.
 
We verwachten dat de boot rond 14.00 uur aanmeert aan de, met dank aan ‘t Bakkershuis, versierde Waterpoort. Hier heet Sinterklaas alle kinderen welkom en gaat daarna samen met zijn paard, Ozosnel, onder leiding van de ZWUP door de binnenstad richting het St. Joseph.
Sinterklaas heeft al aan de organisatie doorgegeven dat hij het altijd heel erg leuk vindt als er zoveel mogelijk kinderen met hem, Ozosnel en de Pieten mee lopen richting het Sint Joseph.
 
Pietenmiddag

Vanaf 15.00 tot 16.00 uur is er een gezellige pietenmiddag in het Sint Joseph voor de kinderen t/m groep 5 van de basisschool. Tijdens deze middag vindt er een leuke pietenshow plaats. In de speciale kidszone mogen alleen kinderen t/m groep 5 plaatsnemen. Ouders zijn niet toegestaan in deze speciale kidszone. De deuren van het St. Joseph gaan open om 14.50 uur.
 
Glutenvrije Piet
Ook dit jaar is er tijdens de intocht weer een glutenvrije Piet aanwezig vanaf 14.30 oor de deur van Mado.. De glutenvrije Piet heeft speciale pepernoten bij zich die glutenvrij, lactosevrij, melkvrij en tarwevrij zijn!
 
Afsluiting binnenstad
In verband met de intocht uur moet het verkeer van 13.45 t/m 14.45 in de binnenstad rekening houden met afsluitingen. De Hoogstraat is gedurende de gehele tijd afgesloten voor verkeer. De organisatie vraagt iedereen in deze tijd de binnenstad met de auto te mijden en de gehele dag geen auto’s te parkeren langs de Hollandse IJssel in de buurt van de Waterpoort.

Meer informatie op de Facebook of Instagram pagina van de Organisatie Intocht Sinterklaas: www.facebook.com/optochtmontfoort/ en/of www.instagram/sinterklaasmontfoort .


Foto’s: Flitsend Fotografie


 
Contactgegevens
Intochtsint-montfoort@live.nl
Facebook: Sinterklaas Intocht Montfoort
Instagram: Sinterklaasmontfoort
Anouk Verlaan
 
 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023