StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:21-12-2021
Bijgewerkt op:21-12-2021 10:18

Stadsmuseum De Knoperij ontvangt net voor de lockdown de 1000e bezoeker

Bron: Peter Versloot, Stichting Oud Montfoort
    

Ria Kolfschoten was blij verrast, toen ze te horen kreeg dat ze de 1000e  bezoeker van het stadsmuseum was. En dat op de laatste dag dat het museum open kon zijn was dit jaar. Uit handen van voorzitter Lex van Wijk ontving zij als felicitatie een Montfoort cadeaupakket.

Lex: “Het was voor het museum sowieso een bijzonder jaar. Tot begin juni was het museum dicht door de lockdown. De vrijwilligers zorgden er echter voor dat de exposities gewoon doorgingen en door de grote etalage ruiten te bewonderen waren. We zijn superblij met deze plek en de eigenaar heel dankbaar dat we dit mogen gebruiken.”

In de drukke zomerperiode kon het stadsmuseum / TIP gelukkig wel open met de nodige beperkingen. In ruim een halfjaar, dat het museum open was,  ontving het museum dus meer dan 1000 bezoekers.

Lex van Wijk geeft aan: “En dan werden we ook nog verrast door onze nominatie voor de Erfgoedvrijwilligersprijs. Daar behaalde we 2 weken geleden de 2e prijs. Een geweldig compliment voor de inzet van onze vrijwilligers, maar ook goed voor onze naamsbekendheid.”

De 1000e bezoeker dit jaar kwam sneller dan gedacht. Dat komt mede omdat het museum /de streekwinkel/TIP steeds meer bezoekers trekt. Vooral de echte streekproducten de sappen, jams en stroopwafels vallen in de smaak, maar ook streekpakketten en Montfoortse cadeaupakketten. Het museum is in korte tijd niet meer weg te denken en groeit met vrijwilligers en Vrienden, die de stichting steunen.

De exposities “Van top top tot teen’ en de gasttentoonstelling ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het koor Marcello zouden normaal tot einde januari te zien zijn geweest. Het museum volgt de ontwikkelingen op de voet, maar gelukkig is een deel van de expositie van buiten goed te bewonderen. 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022