StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:01-01-2021
Bijgewerkt op:01-01-2021 09:53

Jaarwisseling 2020/2021 in Midden-Nederland

Bron: politie.nl
    

In de eenheid Midden-Nederland heeft de jaarwisseling geleid tot een aantal incidenten, waarbij de ME kortstondig is ingezet. Tot confrontaties is het niet gekomen. Hieronder de belangrijkste incidenten op een rij.

In Amersfoort werd het rond 23.00 uur onrustig. Een groep van zo’n 80-100 mensen hadden zich verzameld. De ME werd ingezet, waarna het snel weer rustig werd in de wijk. 

In Oudewater waren kort na twaalf uur jongeren op de been. Ook daar werd de ME kortstondig ingezet. 

Aan de Robijnhof in Utrecht bekogelden jongeren de politie met stenen. De ME werd ook hier kort ingezet. Tot confrontaties en aanhoudingen heeft de ME-inzet niet geleid. In de stad Utrecht zijn met oud en nieuw zeker zeventien auto's zwaar beschadigd geraakt door brandstichting. Vooral in de wijken Lunetten, Hoograven en de Rivierenwijk was het flink raakt dit jaar.

In Woudenberg was een groep van ongeveer 80 personen aanwezig waarbij de weg werd geblokkeerd en vuurwerk op winkelpanden werd gegooid. De ME was aanwezig, maar hoefde niet ingezet te worden. Er werd één aanhouding verricht. 

In de provincies Utrecht en Flevoland en de Gooi- en Vechtstreek zijn er tot 05.00 uur ’s morgens in totaal 27 personen aangehouden. De aanhoudingen vonden plaats in diverse situaties en om heel verschillende redenen als ordeverstoring en openbare dronkenschap. Ondanks het vuurwerkverbod, werd er wel vuurwerk afgestoken.

In Baarn botsten twee politiewagens met elkaar toen er vuurwerk onder één van de auto’s kwam en deze moest uitwijken. Hierbij vielen geen gewonden. 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021