StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:12-03-2019
Bijgewerkt op:12-03-2019 21:35

Dhr. en Mevr. Van Gent-Van den Ham 50 jaar getrouwd

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

7 maart jongstleden was het 50 jaar geleden dat Hans (75) en Tonny (73) elkaar het jawoord gaven op een droge dag, in de gemeente Culemborg. Dit was haar woonplaats en Hans afkomstig uit Utrecht woonde al snel bij haar en haar moeder in.

Reden voor burgemeester van Hartskamp om het bruidspaar in het zonnetje te zetten met een prachtige bos bloemen en de felicitaties namens de gemeente.

Ze leerden elkaar kennen op een dansavond in “Het Oude Tolhuis” en al snel was er een klik. Ze trokken er samen op uit en Tonny mocht van haar moeder samen met Hans op vakantie naar Spanje. Haar vader was helaas overleden. Nadat ze getrouwd waren kwamen ze 50 jaar geleden wonen in Montfoort. Onder anderen op het Tabakshof, het Johannes Postplantsoen en de van Erpers Roijaardsstraat. Thans wonen zij op de Waterviolier.

Ze kregen twee zoons, Fred (50) en Rob (47) en zijn nu de trotse opa en oma van 6 kleinkinderen, waarvan ondertussen de meesten ook al een relatie hebben. Ze hebben met de gehele familie het feest gevierd tijdens een lang weekend op de Weerterbergen.

Hans is zijn hele leven werkzaam geweest als controller bij een holding, waar 4 diverse firma’s onder vielen. Nu hij met pensioen is genieten ze met volle teugen van het leven, waarbij vooral de caravan een belangrijke rol speelt. De fietsen gaan mee en dan wordt er vaak koers gezet richting Spanje.

Daarnaast was Hans actief bij de IJsselzangers, maar vanwege de vakanties is hij daar mee gestopt. Wel loopt hij nog steeds mee met het Knooppunt, speelt graag een biljartje bij Kasteelzicht en heeft ook nog geholpen bij de oprichting van de tennisvereniging in 1971.

Tonny was vroeger een fervent waterpoloster en speelde zij accordeon. Ook heeft zij nog een aantal jaren aan de kassa van ons Knopenbad gezeten. Thans is meestal thuis bezig met allerlei activiteiten.  Ook de komende jaren staan nog steeds in het teken van reizen en ze hopen volgend jaar een rondreis door Europa te maken met de caravan en uiteraard de fietsen.

 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel
ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020