StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:26-02-2018
Bijgewerkt op:26-02-2018 16:09

v.v. Montfoort boekt monsterzege op zeer zwak DHSC

Bron: Dick ten Hoonte
    

Aan het begin van het seizoen dwong het door Wesley Sneijder gesponsorde DHSC het nodige ontzag af. De ploeg, die souverein het kampioenschap binnenhaalde in de 2e klasse en ook , als debutant in de 1e klasse, ging voor opnieuw een kampioenschap, is echter geen schim meer van die ploeg. Met het ontbreken van de hoognodige successen kwam er ook de nodige onrust. Een plek in de middenmoot valt de ploeg tot afgelopen zaterdag slechts ten deel.

Ondanks al die malheur boezemde de Utrechtse ploeg toch nog het onnodige ontzag in . Daarbij kwam ook nog het feit, dat de Montfoortse ziekenboeg rijkelijk gevuld was en wegens schorsing ook topscorer Eddy Vorm en Ricardo Bakker aan de kant moesten blijven. Trainer Aart-Jan van Boksel moest dan ook al zijn creatieve kwaliteiten aanwenden om een representatief team neer te zetten. Ook al leek zijn team verzwakt, van Boksel koos toch met zijn 4-3-3 opstelling voor een aanvallend concept en dat zou zich meer dan verwacht enorm uitbetalen.

Verrassend was het, dat de wedstrijd gespeeld werd op natuurgras. Vanaf het 1e fluitsignaal was het Montfoort, dat het spel op de harde, maar weliswaar goed bespeelbare grasmat dicteerde. Er was veel druk naar voren en DHSC liep daardoor voortdurend achter de feiten aan.

Na een kwartier spelen werd de toon gezet door Joey van Ede met een schitterende volley , die daarmee de zwakke doelman van DHSC volledig kansloos liet. Tot aan de rust kreeg Montfoort voldoende kansen om de wedstrijd al voor de thee te beslissen, maar de voorsprong werd niet vergroot . De voorsprong van Montfoort kwam echter geen moment in gevaar.

Nauwelijks hadden de supporters hun plek weer ingenomen of het was opnieuw Joey van Ede, die de voorsprong verdubbelde.

Vanaf dat moment was de thuisploeg één grote gatenkaas en de grote vraag was slechts hoe Montfoort met de geboden kansen zou omgaan. Het antwoord was simpel, namelijk prima. Als spits stond Marck van Baal op slechts 4 doelpunten en voor de jonge spits zouden treffers wel eens een enorme bevrijding kunnen zijn.

En wat men hoopte gebeurde ook, want op aangeven van Joey van Ede was het van Baal, die de stand op 0-3 bracht. Vervolgens pikten Bart Roelofs en Max Verweij ook hun puntje mee en was het opnieuw Marck van Baal, die voor de 0-6 tekende.  Het slotakkoord was echter voor de thuisploeg , die met een fraaie kopbal een klein beetje de eer redde. Eindstand 1-6.

Daar waar Montfoort steeg naar een 3e plek op de ranglijst daalde DHSC af naar een 9e plek en nadert de degradatiezone.

Na de wedstrijd stond de disco klaar. Montfoort had wel zin in een feestje, daar waar de thuisploeg niet echt om zat te springen. Aankomende zaterdag staat Bennekom op het programma, de nieuwe nummer 4 en ploeg van Danny van Loen, die volgend seizoen weer terugkeert bij “De Orange Machine”.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Dance warming up


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020