StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:12-11-2017
Bijgewerkt op:12-11-2017 14:22

Nieuwe Stadsprins is Kevin le Rêveur du Futur

Bron: Les Boutonniers
  

Het was met behoorlijk wat Carnavalsvierders (en nieuwsgierigen) gezellig druk op zaterdagavond 11 november in Kasteel Montfoort alwaar rond 11 over 11 de nieuwe Stadsprins van Knopengein bekend werd gemaakt.

Uiteraard moest er eerst nog afscheid genomen worden van de Stadsprins van vorig jaar. Prins Dennis le Peintre du Bonheur moest zijn Prinselijke versierselen weer netjes inleveren en kreeg 2 levensgrote Jokerkaarten omgehangen, verwijzend naar zijn thema van het vorige Carnavalsseizoen, Knopengein Casino. Onder luid applaus was Dennis weer gewoon Dennis Boele, schilder van beroep.

Hierna werd het publiek middels een slide-show verteld dat de nieuwe Stadsprins iemand moet zijn die zo van het Carnaval bezeten is dat hij er dag en nacht aan denkt en van droomt. Op het podium namen om beurten 3 redelijk slaperige, in nachthemd gehulde, leden van de vereniging in een stoel plaats en middels de moderne techniek kon Klaas Vaak de bezoekers op het scherm hun dromen tonen.

Eerst werden de dromen van Patrick van Oostrum aan het publiek getoond. Maar ondanks dat Patrick het Carnaval een fantastisch feest vindt droomt hij er meer van in een rockband te spelen, helaas dus geen Prins die Patrick heet dit jaar.

Daarna werden de dromen van Ruben Hesselink zichtbaar. Maar deze beelden zouden eigenlijk gecensureerd moeten worden. Ruben droomt eigenlijk meer van de vrouwelijke medemens dan van het Carnaval. Ook Ruben is dus niet de nieuwe Stadsprins.

Dan was het de beurt aan Justin Verburgt, zou hij dan de nieuwe Stadsprins zijn? Maar zijn dromen waren een mix van het maken van muziek en van het zijn van een meester chef-kok. Ook Justin kan dus niet de nieuwe Stadsprins zijn.

Hierna werd het stil en hoorden we achter in de coulissen nog iemand snurken en ook zijn dromen werden op het scherm zichtbaar. Polonaise, confetti, feestvieren en verklede mensen….. was dit dan inderdaad wel de nieuwe Stadsprins? De wekker ging en er kwam langzaam beweging van onder het dekbed. Het dekbed werd opengeslagen en daar zat op de bedrand Kevin van Engelen, de enige die dag en nacht droomt van het Carnaval van nu en dat van de komende jaren in Knopengein. De ideale persoon om de nieuwe Stadsprins van Knopengein te mogen zijn.

Kevin zal het komende seizoen de Carnavalsvierders voorgaan als Kevin le Rêveur du Futur, de Dromer van de Toekomst. Met zijn 27 jaar is Kevin bijna de jongste Stadsprins ooit van Knopengein en laat hij zien dan Carnavalsvereniging Les Boutonniers ook naar de toekomst kijkt.

Kevin le Rêveur du Futur sprak hierna het publiek toe en vertelde dat hij enorm blij is Stadsprins van Knopengein te mogen zijn en dat hij heel veel zin heeft in het Carnaval. Kevin droomt graag van mooie dingen en Carnaval is daar zeker één van. Hij droomt ook dat het mooiste feest van het jaar nog heel lang in Knopengein gevierd zal worden. Daarom ook zijn thema: “Knopengein in Dromenland”.

Kevin is dus 27 jaar oud en is geboren en getogen in Montfoort. Hij is beveiliger van beroep en daar gaan vaak hele afwisselende werktijden en uitdagingen mee gepaard. In zijn vrije tijd is hij veel bij MSV ‘19 te vinden want hij is coach van het 3e team. Het Carnaval is hem met de paplepel ingegoten want al als tiener liep hij mee in de Raad van 11 bij Carnavalsvereniging “De Brugzichters” alwaar zijn vader lid was.

Kevin is nu 5 jaar lid van Les Boutonniers en zit in de Commissie van de Toekomst, de School- en Kindercommissie en in de Commissie Bals en Evenementen voor de activiteiten in de SOOS, verder doet hij een deel van de ledenadministratie voor de “Vrienden van Les Boutonniers”.

Na het bekendmaken van het thema werden de Raadsheren Michael Hummel, Ruben Hesselink en André Brugmans en uiteraard ook de Raad van 11 geïnstalleerd. Hierna was het tijd voor de polonaise onder begeleiding van de feestelijke klanken van hofkapel ZWUP. Leuk was het dat ook de kersverse Prinses van Les Femmes de Coeur, Prinses Christel Dansant de la Couleur, op het feest aanwezig was. De 2 nieuwe hoogheden hadden het zeer naar hun zin en het feest ging tot in de kleine uurtjes door.

Carnavalsvereniging Les Boutonniers denkt dat alle Knopengeiners met het thema “Knopengein in Dromenland” weer een mooi aanknopingspunt hebben om zich fantastisch mooi te verkleden en dat ook de wagens op zondag 11 februari 2018 tijdens de grote optocht er fantastisch uit kunnen gaan zien. De vereniging droomt van een fantastisch feest en heeft er al weer heel veel zin in.

 

  



Meer berichten in deze categorie:
19-jarige verdachte aangehouden voor 6 helpdeskfraudezaken (28-03-2024)
Oplichter aangehouden die auto s beschadigde (10-03-2024)
Verdachte aangehouden met tassen vol verdovende middelen (10-03-2024)
Vermilion wil gaswinnen in Papekop (08-03-2024)
Blij met wekelijks energieweerbericht op RTL4 (06-03-2024)
Thema avond Alzheimer 12 maart 2024 (05-03-2024)
Veel geld nodig voor nieuwbouw hospice De Mantelmeeuw (05-03-2024)
Vondst vaten met drugsafval Achthoven (02-03-2024)
Willeskop wordt waterberging (22-02-2024)
Kindcentrum Montfoort (20-02-2024)
Mogelijk verband vuurwerkbom Woerden en explosies Rotterdam (19-02-2024)
Vorderingen Parklaan (12-02-2024)
Vrachtwagen ramt historisch pand in Oudewater (09-02-2024)
Linschoten – Hulpdiensten vaak niet op tijd (08-02-2024)
De politie heeft een 42-jarige vrouw aangehouden op verdenking van diefstal (babbeltruc) bij een 97-jarige man (04-02-2024)
Plan tegen straatintimidatie wordt landelijk ingezet (02-02-2024)
Montfoort populair op Funda (31-01-2024)
Huismus, Koolmees en Pimpelmees het meest geteld (31-01-2024)
Meeluisteren gesprekken zorgt voor zes aanhoudingen in bankhelpdeskfraudezaak. (31-01-2024)
Stichting Oud Montfoort verwerft 17e-eeuws schilderij (31-01-2024)
Overval Kruidvat in Montfoort (27-01-2024)
Topdrukte bij flexbouwer (26-01-2024)
Griepepidemie begonnen (24-01-2024)
Jongen aangehouden na overval op supermarkt (21-01-2024)






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024