Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).

Geplaatst op:09-10-2017
Bijgewerkt op:09-10-2017 16:39

Luck-Raeck wint weer

Bron: Gertjan Scholtens

Afgelopen weekend heeft Luck-Raeck  weer gewonnen. Deze keer speelden ze uit in Utrecht tegen Helios SB 1. De Dames dubbel met Ria Rietveld en Inger Goos ging vanaf het begin gelijk goed, en de eerste wedstrijd werd makkelijk gewonnen met 11-21 en 14-21.

Bij de herendubbel ging de wedstrijd gelijk op. Rijk den Hartog en Patrick Goos wonnen de eerste set met 21-19.  In de 2e set kwam Helios goed terug en won deze met 21-12. In de 3e set ging het weer gelijk op maar uiteindelijk verloor Luck-Raeck met 21-17.

De eerste dames enkel werd gespeeld door Ria Rietveld. De 1e set had Ria het nakijken en verloor deze met 21-16. In de 2e set kwam Ria nog goed terug, helaas eindigde deze spannende wedstrijd met een 21-19 verlies. De eerste herenenkel werd gespeeld door Aldert Pol. De eerste set liep gelijk op. Uiteindelijk won Aldert met 20-22. In de 2e set werd duidelijk dat Aldert meer conditie had dan de tegenstander en werd gemakkelijk gewonnen met 14-21.

De tweede damesenkel werd gespeeld door Iris Kling. Vanaf het begin had Iris de overhand en won deze wedstrijd gemakkelijk met 12-21 en 6-21. De tweede herenenkel werd gespeeld door Rijk den Hartog. De 1e set werd gewonnen met 16-21. In de 2e set kwam Helios terug en werd het 21-17 voor Helios. De 3e set werd heel erg spannend maar werd uiteindelijk gewonnen door Helios met 21-19.

De eerste mixwedstrijd werd gespeeld door Iris Kling en Aldert Pol. Dit was een spannende wedstrijd. Deze werd pas beslist in de 3e set in het voordeel voor Luck-Raeck. De scores waren: 17-21, 21-19 en 14-21.  De tweede mixwedstrijd werd gespeeld door de Goosjes. De 1e set werd met gemak gewonnen, de 2e set kwam de tegenstander goed terug en won deze met 21-16. De 3e set liet Luck-Raeck zien dat ze beter waren, en wonnen deze met 17-21.

De eindstand werd een 3-5 overwinning door Luck-Raeck !  Zij staan nu 1e in de competitie met 11 punten uit 2 wedstrijden!