StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:03-05-2023
Bijgewerkt op:03-05-2023 18:41

60-jarig huwelijk Kees en Riet Hoogland

Bron: Ad Huizer, redactie Radio Stad Montfoort
    

Vandaag, 3 mei 2023 zijn Kees en Riet Hoogland 60 jaar getrouwd voor de wet. Om 10 uur wordt loco-burgemeester Rob Jonkers verwelkomd door het diamanten bruidspaar. Onder het genot van een kop koffie en een heerlijk stuk taart passeren de verhalen van de afgelopen 60 jaar de revue. 

Hoe het begon
Kees (85) en Riet (82) hebben elkaar leren kennen in Woerden, bij een paardenconcours. Kees komt uit Reijerscop, Riet uit Kamerik. Na 4 jaar verkering trouwt het stel op 3 mei 1963 voor de burgerlijke stand en op 8 mei 1963 voor de kerk. Kees en Riet  wonen eerst in Reijerscop, waar Kees een boerenbedrijf heeft. 

60 jaar samen
Kees en Riet hebben 8 kinderen en 17 kleinkinderen. 27 jaar geleden zijn zij verhuisd van Reijerscop naar de Blindeweg in Montfoort (randje Harmelen). Daar zetten zij het boerenbedrijf voort. Het paar is vooral op Harmelen georiënteerd. In Harmelen bezoeken zij de kerk en worden de boodschappen gedaan. Op 8 mei vieren zij in Harmelen met de familie het 60-jarig huwelijksfeest. 

Samen genieten
Kees heeft tot zijn 81e gewerkt in en om de boerderij. Het bedrijf wordt inmiddels door 1 van de zoons gerund. Riet heeft altijd voor de kinderen gezorgd. Ze speelt nog badminton en schildert graag. Er hangen mooie schilderijen van haar hand in de woonkamer. Kees kan helaas niet meer meewerken op de boerderij, maar leest veel. Samen genieten zij elke dag van het prachtige uitzicht en alles wat het leven brengt. 

Foto's
In de tuin prijkt een prachtige trouwfoto van 60 jaar terug. Tijdens het fotomoment met de loco-burgemeester wordt deze foto ook "meegenomen". 
Na het nemen van de foto's wordt ons nog een glas aangeboden met een hapje erbij. De gastvrijheid van dit mooie paar is hartverwarmend. Kees en Riet hopen nog zo lang mogelijk van elkaar en de omgeving te kunnen genieten.  

 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023