StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:20-10-2021
Bijgewerkt op:20-10-2021 13:21

Omgaan met de Ipad

Bron: Anchel M. Kraan, management assistent SWOM
  

De iPad is een magisch apparaat. Je hebt de wereld binnen handbereik, letterlijk! Met de iPad kun je surfen, e-mailen, films kijken, games spelen en met iedereen in contact blijven. Hoewel de bediening van een iPad eenvoudig is, kan het prettig zijn op weg geholpen te worden. U leert stap voor stap de mogelijkheden op het gebied van internet, e-mail, foto's en apps. Er gaat een wereld voor u open.

Wat zijn apps en hoe kom ik eraan? Hoe gebruik ik Face-time met mijn kleindochter? Waar vind ik buienradar of een nieuwssite? Kan ik veilig internetbankieren? Een zeker actueel: Wat is een QR-code. Allemaal vragen waar wij u antwoord op willen geven tijdens de iPad cursus.

Voor wie?
Voor iedereen die de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van een iPad Air, iPad Mini of iPad Pro van Apple en de mogelijkheden wil leren kennen. Schaft u de iPad nieuw aan dan helpen wij u met de opstart tijdens een individuele gratis installatie les.

IPad cursus
Tijdens de cursus leert u de iPad te bedienen en maakt u kennis met verschillende programma's, ook wel 'apps' genoemd. U leert o.a. hoe u met welke apps foto’s en video’s kunt maken, beheren en versturen. Hoe u kunt e-mailen, veilig kunt internetten en hoe u gebruik gaat maken van de AppStore.

Opzet en kosten
Onder begeleiding van een ervaren docent met kennis van computer en software, beheerst u binnen korte tijd de vaardigheden. De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

De cursus bestaat uit vijf wekelijkse bijeenkomsten van twee uur op maandagmorgen van 1 t/m 29 november 2021. De kosten zijn 35,- inclusief cursusmateriaal en koffie/thee in de pauze.

Informatie
Voor meer informatie of aanmelden kunt u op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur contact opnemen met  SWOM via telefoonnummer   0348-469109 of emailadres info@swomontfoort.nl

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024