StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:23-08-2020
Bijgewerkt op:23-08-2020 13:11

Hollands kampioenschap Jeugd Zegveld

Bron: PB Holland
    

Op 22 augustus 2020 vond het Hollands Kampioenschap plaats. Er werd in drie categorieën gesprongen om de eervolle titel ‘Hollands Kampioen’. Tijdens de wedstrijd waren er bijzonder moeilijke omstandigheden met de wind vanaf rechts. Dit betekende enerzijds dat er geen topsprongen over de 10 meter werden verwacht, maar anderzijds dat er meer springers kans maakten op de titel.

Na een onderbreking van de regen kwam de wedstrijd los. De spanning steeg met iedere sprong en iedere springer was er op gebrand zich in de top-3 te springen. Er werden aan het eind van de wedstrijd 3 ware kampioenen gekroond, die in de voorrondes de verste afstanden hadden gesprongen. Helaas moest de finale vanwege de weersomstandigheden worden afgelast.
In de leeftijdscategorie t/m 10 jaar was het Mark Boer (Woerdense Verlaat) die zijn favorietenrol waarmaakte en in de laatste sprong met 9,23M zijn eerste plek veiligstelde. 

In de leeftijdscategorie meisjes 11/12 jaar werd Lisanne Cazant (Kockengen) kampioen. De springster die al enige tijd op de grote schans haar wedstrijden springt liet al in haar 1e sprong van 9,43M zien dat zij de te kloppen vrouw was. Dit bleek uiteindelijk de winnende afstand en met trots nam ze dan ook de bokaal met bloemen in ontvangst.

In de leeftijdscategorie jongen 11/12 jaar waren er vooraf vele kanshebbers. Toppers van de jeugdschans en toppers van de grote schans namen het tegen elkaar op. Uiteindelijk was het Nikalaj Lodder (Oudewater) die als terechte winnaar uit de bus kwam. Zijn 2e sprong met een afstand van 9,39M bleek onbereikbaar voor de concurrentie.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Goud van Oud (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021