StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:08-01-2020
Bijgewerkt op:08-01-2020 16:35

Nieuwjaarsreceptie gemeente Montfoort

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

6 januari 2020 hield burgemeester Petra van Hartskamp tijdens de nieuwjaarsreceptie haar jaarlijkse nieuwjaarstoespraak. Zij heette iedereen van harte welkom, vooral een aantal nieuwe inwoners van Linschoten. Ook een aantal belangrijke feiten uit 2019 werden door haar benoemd. Zoals bijvoorbeeld de recente herdertjestocht, waar ruim 900 inwoners aan mee deden. Maar ook de brand in de H. van Zuilenstraat, waarvan de woning voorlopig onbewoonbaar is.

Ook de fusie van de 2 voetbalverenigingen en het 100jarig bestaan van MSV ’19 werd door haar aangestipt. Maar ook de reacties van de inwoners op de sluiting van de Bloesemhof en Vlinderhof. Het massale protest maakt grote indruk op het college. Helaas had deze geen goede boodschap, ondanks deze unieke bijeenkomst in de soos.  Ook handhaving in de gemeente werd door mevrouw van Hartskamp benoemd en toen zij meldde dat de BOA, mevrouw Jeanne van Veen ook bevoegd is om bonnen uit te delen, werd daar door de zaal toch wat sceptisch op gereageerd.

Gemeente Montfoort kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Toch blijft een kritische blik belangrijk. De gemeente Montfoort is een relatief kleine speler op het veld en dat maakt dat onze gemeente kwetsbaar is en blijft. Het motto blijft dan ook ‘zelfstandig waar het kan, samenwerken waar het moet. Burgemeester van Hartskamp is onder de indruk van alle inwoners die zij steeds weer in haar werk mag ontmoeten. Van hun veerkracht, passie, drijfveren en vooral hun toewijding voor anderen. Het aankomende jaar staat in het teken van 75 jaar vrijheid en dat zal uitgebreid in Montfoort en Linschoten worden gevierd. Het college kijkt uit naar alle festiviteiten!

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023