StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:08-07-2019
Bijgewerkt op:08-07-2019 11:12

Informatieavond glasvezel goed bezocht

Bron: Hans Elzas en Theo van Kortenhof, glasvezelambassadeurs Montfoort/Linschoten
    

Afgelopen donderdagavond, 4 juli j.l. werd er door E-Fiber, de leverancier van het glasvezelnetwerk in Montfoort en Linschoten, tezamen met de diverse providers wederom een informatieavond in  het Sint Joseph gebouw gehouden voor de bewoners die vallen onder aanlegfase 2.

Ook ditmaal was de belangstelling groot. Meer dan 40 mensen bezochten de stands van de aanwezige providers en stelden gerichte vragen met als doel om over te stappen op glasvezel. Indien men dit doet voor 2 september a.s. wordt iedereen in aanlegfase 2 immers nog gratis aangesloten op het netwerk.

Nagenoeg alle vragen en wensen met betrekking tot het zenderaanbod inclusief ZiggoSport en faciliteiten als onder andere interactieve TV, uitzending gemist konden positief worden beantwoord.
De meeste providers bieden zelfs bij aangaan van een jaarabonnement gratis FOX 1,2 en 3 voor een jaar aan. Maar men kan ook besluiten om alleen een internet-only abonnement af te sluiten en voor het TV-pakket gewoon bij Ziggo te blijven. Maar zelfs dan heeft men recht op een gratis aansluiting!

Voor gerichte en persoonlijke vragen worden de komende weken nog twee inloopspreekuren gehouden.  Op donderdagavond 11 juli a.s. in de Heeswijkschool en op dinsdagavond 16 juli a.s. in café De Posthoorn in Achthoven. Men is daar welkom tussen 18.30 en 21.00 uur. Neem vooral uw lijstje met vragen en wensen mee!

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020