StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:17-08-2018
Bijgewerkt op:17-08-2018 13:28

Pech onderweg voor de scootmobielclub

Bron: Tekst: Truus de Jong / Foto: Ton de Jong
    

Tja, dan kan het zomaar gebeuren dat ondanks alle preventieve controles er toch een middag met veel pech onderweg is voor onze Scootmobielclub. Een lege accu en een lekke band en een storing in elektrische systeem van een scootmobiel. Ton had tijdens de koffie veel werk voor de hulpdiensten.

Maar eerst hadden we een prachtige tocht over de Waardsedijk en door Oudewater, waar een oplettende ambtenaar in het stadskantoor ons zag rijden en snel een foto maakte, voorzag van een eigen tekst en die in no time op WoerdenTv werd geplaatst. Leuk initiatief!

Ondanks het dreigende weer kwamen we droog aan bij de boerderij van Jolanda en John Benschop aan de Hoenkoopsebuurtweg. Jolanda en John, hartelijk en gastvrij als altijd, hadden hun theehuis gezellig ingericht voor ons omdat er toch teveel wind stond om op hun terras te zitten. Al snel was er koffie met allerlei lekkers. John en Jolanda vertelden over hun bedrijf en over hun zoon die nu in Australië ervaring in het boerenbedrijf aan het opdoen is. Na de vruchtensapjes met een scala aan snoeperijtjes werd het tijd huiswaarts te gaan. Jolanda en John werden opnieuw hartelijk bedankt namens al onze leden en begeleiders Rinus en Joop, Jan de Houdijker en Ton. Via het drukke Willeskop reden we richting Montfoort. Moe maar voldaan na een super gezellige middag kwam Ton de Jong thuis nadat iedereen, ook de pechvogels, weer veilig thuis waren aangekomen.

 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023