StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Clubsupport

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:06-07-2018
Bijgewerkt op:06-07-2018 10:39

Bessen en appeltjes voor de scootmobielers

Bron:
    

Bessen en eerste appeltjes van het seizoen voor scootmobielers
Sinds onze scootmobielclub in 2005 is opgericht is het nog nooit voorgekomen dat we alle woensdagmiddagen van het seizoen op pad konden. Altijd waren er wel èèn of meerdere middagen waarin we door weersomstandigheden thuis moesten blijven. 

Dit jaar is uniek omdat we sinds de start van ons seizoen nog èlke week een leuk programma hebben kunnen bieden aan onze leden. Zo ook deze week. Ton probeerde een zoveel mogelijk schaduwrijke route uit te kiezen vanwege de warmte. Dit lukte redelijk via Heeswijk, Achtersloot en Stuivenbergweg naar Blokland en via de Reinaldaweg kwamen we bij de rotonde van Willeskop uit, daar was de woonboerderij van Cocky en Gerard Vendrig. 

En hier waren we mèèr dan welkom bij deze twee “bezige bijen” die altijd klaar staan voor kerk en medemens. Ook nu was voor Cocky en Gerard niks teveel want ze hadden van tafels en stoelen in hun boomgaard een gezellig zitje gemaakt zodat we heerlijk onder de fruitbomen ons rustmoment konden hebben. Immers de aanhoudende warmte is toch voor veel leden best vermoeiend. Koffie en thee met krakend verse koekjes deden onze leden goed. Ook de bessen en eerste appeltjes van het seizoen lieten men zich lekker smaken.

Verschillende leden zijn geboren en getogen in Willeskop dus kwamen er plenty jeugdherinneringen naar boven die werden gedeeld. Zoals het werken bij de Carosseriefabriek Domburg, zo’n 65 jaar geleden. Op die plaats staat nu Monte Rosa waar enkele van onze leden wonen. 
Als dank voor hun gastvrijheid werd door Ton ook aan Cocky en Gerard een bijenhotel aangeboden met bijpassende info door Ton de Klaver. Toen 

Ton de Klaver vermeldde dat het voor de deelnemers van het Doe-Meehuis, door gebrek aan materialen, steeds lastiger wordt om er meer te maken werd aan Ton prompt door Cocky en Gerard het aanbod gedaan om maar eens in hun schuren te komen snuffelen naar spullen die voor hergebruik in aanmerking komen. Een stralende lach van Ton als dank, was zijn antwoord. 

Cocky en Gerard, namens leden en begeleiders Ton en Rinus en Joop en Ton, ook dit jaar weer super bedankt voor jullie gastvrijheid!!
Wij vervolgden onze weg via de hoge brug en het industrieterrein naar huis. 


 

5 Foto's bij dit artikel


Bekijk alle 5 foto's die bij dit artikel horen: scoot 4 juli

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Clubsupport

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022