StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:15-05-2018
Bijgewerkt op:15-05-2018 09:23

Onderzoek draaibrug Montfoort 22 mei

Bron: Gemeente Montfoort
  

Op 22 mei 2018 zal onderzoek worden gedaan naar de conditie van de draaibrug over de Hollandse IJssel ter hoogte van IJsselplein / IJsselpoort. Het onderzoek duurt van 9.00 tot 14.00 uur.

Hinder en overlast
De brug zal gedurende het onderzoek regelmatig draaien en er zal materieel worden gebruikt dat op- of naast de brug opgesteld staat. Bij gebruik van dit materieel kan mogelijk (geluids)overlast ontstaan.

Zolang het onderzoek duurt, kan het gemotoriseerde verkeer (auto’s, busjes) de brug in beide richtingen niet passeren. Omleidingsroutes worden aangegeven met borden. Het vaarverkeer wordt ook gestremd tussen 9.00 en 14.00 uur. Ook het vaarverkeer wordt hierop geattendeerd met borden. Fietsers en voetgangers kunnen met enige hinder gebruik blijven maken van de brug. Omdat er tijdens de werkzaamheden veilig op het brugdek gewerkt moet worden, kan het zijn dat de brug gedurende langere tijd geopend is, waardoor voetgangers en fietsers langer dan gebruikelijk moeten wachten.

Achtergrond
De huidige draaibrug dateert uit begin jaren ’80 waarbij de (stalen) bovenbouw destijds is vernieuwd (nagebouwd). De conditie van deze bovenbouw, maar ook de fundering en het bewegingswerk van de brug wordt op 22 mei in kaart gebracht. Op basis daarvan zal Rijkswaterstaat samen met haar partners en stakeholders (onder andere met de Gemeente Montfoort) bekijken of vervangen of renoveren noodzakelijk is.

Voor vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden of stremming kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800 – 8002.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024