StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:12-08-2019
Bijgewerkt op:12-08-2019 13:40

Scootmobielclub te gast bij Ria en Eline Vergeer

Bron: Truus de Jong
    

Oh oh oh, als organisator van de scootmobielclub moet je wel hèèl veel kijk hebben op het weer. Er zijn van die momenten dat Ton, vol nostalgie, terug denkt aan Jan Pelleboer en Klazien uit Zalk, bij onze oudere leden zeker bekend. Met maar 10% van hun kennis zou het voor Ton veel makkelijker zijn om keuzes te maken omtrent het op pad gaan of juist niet!! Ook de 31e juli was weer zo’n dag dat Ton en ik (Truus) vonden dat het Montfoortse weer flink ‘het padje af was’. Met een ‘op hoop van zegen’ toch besloten ons programma door te laten gaan. Want na vorig jaar kennis gemaakt te hebben met de ook bijzonder gastvrije Ria Vergeer en dochter Eline, waren we nu ook weer zò van harte welkom op hun mooie stekkie in Willeskop. Omdat het droog bleef konden we zitten op hun ruime terras met uitzicht op hun boomgaard. Ria en Eline hadden ’s morgens al heerlijke cake gebakken, die onze leden wisten te waarderen door geen kruimeltje over te laten op de schalen!! Ook de sapjes en de schaaltjes met lekkere chocolade en zachte nougat waren erg in trek!!

Ton, hield de lucht nauwlettend in de gaten en hij vond dat het tijd werd op te stappen, maar uiteraard niet nadat het afscheids-ritueel met de kus had plaatsgevonden. Ria en Eline werden door Ton, namens onze leden en begeleiders Rinus, Jan en Albert hèèl hartelijk bedankt voor hun gastvrijheid. En met een stralende lach nam Ria het bijenhotel,als dank van ons  in ontvangst! Oh, zei ze nog, wat zal Ton (haar man) dit leuk vinden!!

Gelukkig hielden de donkere wolken het netjes tot we allemaal weer thuis waren.

 

Ria en Eline, doordat Ton en ik er even een weekje tussenuit gingen is dit verslagje wat verlaat, maar jullie gastvrijheid bleef bewaard in ons geheugen hoor!! 

Foto’s: Albert en Ton    

 
 
 
 
 
 
 
   

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Goud van Oud


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020