StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:18-07-2019
Bijgewerkt op:18-07-2019 20:48

Huidige vervoerder leerlingenvervoer blijft rijden voor Montfoort

Bron: gemeente Montfoort
  

Leerlingen van gemeenten  Nieuwegein, IJsselstein, Montfoort en Lopik  worden komend schooljaar 2019/2020 weer vervoerd door taxibedrijf  Noot/Gomes. Dit taxibedrijf is sinds 2015 uitvoerder van het leerlingenvervoer in deze gemeenten. Omdat het contract eindigt per 1 augustus 2019 zijn de gemeenten eind 2018 een nieuw Europees aanbestedingstraject gestart. Noot/Gomes is daar opnieuw als beste vervoerder uit gekomen.

In deze aanbesteding is ook de uitvoering van het jeugdhulpvervoer meegenomen. Dit is het vervoer van jongere cliënten van en naar locaties waar jeugdhulp geboden wordt op grond van de Jeugdwet. Dit betekent dat Noot/Gomes naast het leerlingenvervoer ook het jeugdhulpvervoer gaat uitvoeren vanaf het schooljaar 2019/2020. Taxibedrijf Noot/Gomes heeft jarenlange ervaring in leerlingenvervoer en jeugdhulpvervoer en is bekend met de regio en de kinderen uit de gemeenten.

Een Europese aanbesteding is openbaar en gebonden aan strikte wet- en regelgeving. Aan het begin van de procedure hebben de gemeenten met elkaar vastgesteld aan welke eisen en criteria het leerlingen- en jeugdhulpvervoer moet voldoen en hoe de beoordeling plaatsvindt.  De eindscore bestond voor 60% uit een beoordeling op kwaliteit. De overige 40% van de score is bepaald door de prijs.  De aanbieders zijn op diverse onderwerpen beoordeeld, waaronder de wijze waarop de vervoerder de kwaliteit van de uitvoering bewaakt, het opleidingsbeleid, hun visie op het gebied van milieu en de aangeboden extra kwaliteit .  Met deze vooraf gestelde eisen en criteria streven de gemeente ernaar de continuïteit en kwaliteit van het vervoer ook in de toekomst veilig te stellen. 

Taxi Noot/Gomes heeft de aanbesteding gewonnen op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding. Taxi Noot/Gomes is een onderneming die landelijk inschrijft op aanbestedingen. Zij vervoeren momenteel ook scholieren uit de gemeenten Den Haag, Alkmaar, Den Helder, Schagen, Ede, Wageningen, Barneveld, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Amersfoort en Soest.

Kijk voor meer informatie op www.noot.nl

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Dance warming down


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024