StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:19-03-2018
Bijgewerkt op:19-03-2018 16:46

v.v. Montfoort wint met miniem verschil van SVL

Bron: Dick ten Hoonte
  

Onder barre omstandigheden ontving Montfoort afgelopen zaterdag het onderaan staande SVL, de ploeg uit Langbroek.

Om aansluiting te houden met DTS en DUNO D., als het gaat om een eventueel kampioenschap, was winst een must tegen de ploeg van interim-trainer John van Loen. Zijn taak is de ploeg weer aan het voetballen te krijgen na een onrustige periode. In de heenwedstrijd , waarbij Montfoort met 3-1 verloor, was duidelijk dat zijn ploeg wel degelijk kan voetballen en beneden zijn stand acteert.

Beschikte Montfoort in de wedstrijd tegen GRC’14 nog over 18 selectiespelers, ditmaal ontbraken er de nodige spelers. Zo kon trainer Aart -Jan van Boksel niet beschikken over Nicolai Verbiest(meniscus), Mike van Oostrom (schorsing) , Dion Gerritesen (langdurig geblesseerd, Marck van Baal (schouder) en Jasper Atteveld. Daartegenover stond de terugkeer van Chris Resida en was er een plekje vrij gemaakt voor Max Verweij.

Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Collé uit Leerdam probeerde SVL de aanval te zoeken. De stevige wind, die dwars over het veld stond, zorgde vooral bij hoekschoppen voor de nodige onrust. Doelpunten bleven echter uit. Na zo’n 20 minuten kreeg de thuisploeg iets meer vat op de wedstrijd en werd SVL meer teruggedrongen op eigen helft. Pas in de slotfase van de 1e helft wist Montfoort dit overwicht te vertalen in doelpunten. In de 41e minuut was het Joey van Ede , die zijn ploeg op voorsprong zetten en 3 minuten later was het Nick Koppers, die de voorsprong verdubbelde. De wedstrijd leek daarmede al voortijdig beslist.

Na rust bracht SVL de spanning weer in de wedstrijd terug want binnen 5 minuten na de aftrap was het 2-1.

Het nivo van de wedstrijd zakte en beide ploegen konden die enkele supporter op de tribune nauwelijks boeien. De geringe voorsprong zorgde nog wel voor de nodige spanning.

In de slotfase kreeg Montfoort toch nog de beste kansen om de voorsprong te vergroten , maar paal en deklat vormden een sta-in-de- weg. De eindstand werd dan ook bepaald op 2-1.

Door deze overwinning en het verlies van DUNO D. bij WNC kruipt de top 3 dichter bij elkaar. 3 ploegen hebben 30 punten, maar de ploeg uit Doorwerth heeft nog 2 wedstrijden in te halen.

De laatste periode belooft dan ook bijzonder spannend te worden. Voorwaarde voor Montfoort is echter wel dat aankomende zaterdag tegen Woudenberg, de ploeg die één na laatste staat, de punten wel mee naar huis genomen worden.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024