StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:19-02-2018
Bijgewerkt op:19-02-2018 08:51

Benschop en Jonathan delen de punten.

Bron: Leo Oudshoorn
    

Het bezoek aan Zeist, waar Jonathan weer een uitstekende gastheer was, zo was de verwachting, zou geen gemakkelijke middag opleveren voor Benschop. Achteraf bleek dat een terechte gedachte, maar ondanks het puntenverlies ging Benschop zonder kleerscheuren weer richting huis, daar ook de achtervolgers punten verspeelden.

In minuut een keek Benschop al tegen een 1-0 achterstand aan. Een afgeslagen corner van Benschop werd razend snel omgezet in een counter. De slimme Carel van Waesberghe kwam alleen Jurgen Ruitenbeek tegen, die hij aftroefde en zijn schuiver maakte de uitkomende Mitchell van Oort kansloos. Benschop had het moeilijk tegen het felle maar sportieve Jonathan en met name de verre ingooien van Just Pouw zorgden ervoor, dat het voor de  Benschop achterhoede “alle hens aan dek” was.

Toch kreeg Benschop de meeste mogelijkheden, maar de scherpte ontbrak. Nadat Jonathan Antonio een voorzet van David Verweij net niet de juiste richting mee kon geven was het in de 20e minuut raak. David Verweij draaide de bal in de doelmond en het was Jimmy Vendrig, die de bal achter keeper Prenger prikte 1-1. Benschop kreeg meer vat op de wedstrijd maar verzuimde voor de rust op voorsprong te komen. David Verweij schoot geheel vrij voor keeper Prenger naast en Stef Elings deed dat even later ook.

Direct na de rust was het Benschop, wat snel zaken wilde doen, maar Patrick Maton en David Verweij stonden niet op scherp en na ongeveer een kwartier was het Jonathan, dat weer de bovenliggende partij werd en probeerde de winst te pakken, maar hun aanvallers werden niet echt gevaarlijk. Alleen de verre ingooien en corners zorgden voor het nodige gevaar, maar verdedigend stond Benschop goed.

Ondanks de druk van Jonathan kreeg Benschop nog de mooiste kansen op de overwinning. David Verweij, alleen voor de keeper en Jeroen Lieverse, wiens schot op een geweldige manier werd gepareerd door Prenger hadden de drie punten op hun schoen. In de laatste minuut van de blessure tijd kreeg Jonathan nog een geheel vrije kans, maar gelukkig voor Benschop schoot Carel van Waesberghe voorlangs.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tol, die de wedstrijd goed leidde, waren vriend en vijand het eens, dat ze een leuke spannende wedstrijd hadden gezien met meer kansen voor Benschop, maar uiteindelijk een juiste uitslag.

Zaterdag a.s. gaat Benschop richting Den Dolder waar DOSC de tegenstander zal zijn. De wedstrijd begint om 14.30 uur en de spelers en supporters bus vertrekt om half een van het sportpark.

Opstelling vv Benschop

Mitchell van Oort, Tom de Hoop, Niels Beeres, Jurgen Ruitenbeek, Remco van Wijngaarden, Stef Elings, Jeroen Lamboo, (70e min Mike Vergouw), Patrick Maton , Jimmy Vendrig, (80e min Jeroen Roodenburg),  David Verweij, Jonathan Antonio. ( 80e min Jeroen Lieverse).

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
JazzTime (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020