StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:10-02-2018
Bijgewerkt op:10-02-2018 19:06

Montfoort is weer Knopengein

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Ondanks de slechte weersomstandigheden, kou en lichte sneeuwval waren toch veel ouders en hun kinderen vrijdag 9 februari naar de binnenstad gekomen om Prins Kevin Le Rểveur de Futur samen met zijn dweilorkest ZWUP te begeleiden naar het kasteel om daar burgemeester van Hartskamp op te halen en in een prachtige koets  te begeleiden naar het oude Stadhuis.

Daar las zij de proclamatie voor, waarna zij officieel de sleutel van de stad overdroeg aan de Prins. Deze op zijn beurt las zijn proclamatie voor en werd tevens de burgemeester voorzien van de nodige versierselen.

Hierna was het tijd om te vertrekken naar de leutbunker van Les Boutonniers, om voordat we daar naar binnen mochten, de Prins een aantal vragen over voetbal moest beantwoorden en tevens voor ieder antwoord een bal in een klein doeltje moest schieten. Toen dat gebeurd was, kon de deur van de leutbunker officieel worden geopend en kon het feest beginnen.

Het was al snel gezellig druk en nadat er al een paar polonaises waren gelopen, kon notaris Kuiper de winnaars van de loterij bekendmaken. Daarna werden hem de versierselen omgehangen en nodigde de Prins de gemeenteraadsleden uit, om deze ook te verkrijgen. Helaas waren er geen raadsleden aanwezig.

Hierna kon de Prins het knoopsgat, een onderscheiding die iemand krijgt voor bijzondere verdiensten opspelden bij Adje Spruit. Hij kreeg het knoopsgat vanwege zijn inzet voor o.a. de vele activiteiten die hij voor de Montfoortse gemeenschap, zoals alles wat door Stam wordt georganiseerd, doet. Hierna kon men onder het genot van het vele gerstenat echt starten met weer een geweldig carnaval in Knopengein. 

57 Foto's bij dit artikel


Bekijk alle 57 foto's die bij dit artikel horen: Montfoort is weer Knopengein 2018

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023