StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:03-09-2017
Bijgewerkt op:03-09-2017 14:24

Scootmobielclub 30 augustus

Bron: T. de Jong
    

Oh, wat was het woensdag jl moeilijk om te kiezen of we wel of niet op pad konden. Regen en onweer voorspeld en bij vertrek mooi weer. Tja, tòch een mooie rit gereden door Blokland en langs Marnemoende kwamen we weer uit op Heeswijk. En al gauw zagen we Tonny en Laus Koster aan de weg staan om ons hartelijk te verwelkomen! Alweer een ‘nieuw’ gastadres voor onze leden, met mensen die hun huis en hart open stellen voor hun medemens!

Tonny en Laus hadden een gezellig plekje voor ons gemaakt onder de bomen waar we getrakteerd werden op allerlei zelfgemaakt lekkers, we werden met recht verwend. Tonny is ook erg geïnteresseerd in de “bijnamen” van (oud)inwoners van Montfoort.

Ton de Jong bezat een gidsje met alle bijnamen en een kopie werd Tonny overhandigd. Daarna kwamen de verhalen los! Vooral Kees van Rooijen kon nog veel verhalen vertellen over de mensen die achter die bijnamen schuilden. Veel hilariteit dus!

Inmiddels kwam de voorspelde regen maar daar lieten we ons niet door kisten. Na eerst nog een rondje door de boomgaard gereden te hebben met bezoekje aan hun dierenweide, namen we afscheid en bedankten we Tonny en Laus heel hartelijk voor hun geboden gastvrijheid namens alle leden en hun begeleiders Jan en Rinus, Albert en Ton. We hebben ondanks het weer een heerlijke middag gehad.

Tekst: Truus de Jong / Foto’s: Ton de Jong en Albert van Wieringen 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Dance warming up


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020