StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:23-05-2017
Bijgewerkt op:23-05-2017 21:34

Informatieavond ‘Aanpak De Vaart’ op donderdag 1 juni

Bron: gemeente Montfoort
  

Op donderdag 1 juni 2017 organiseert gemeente Montfoort een informatieavond rondom het vastgestelde ‘Aanpak De Vaart’. Alle inwoners van de gemeente en alle organisaties zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de informatieavond presenteert de gemeente het plan van aanpak en kunnen aanwezigen vragen stellen. De bijeenkomst vindt plaats in de Brede Vaart in Linschoten.

Aanpak

In de collegevergadering van 9 mei 2017 heeft het college de beoogde aanpak voor de renovatie van de sporthal en herontwikkeling van De Vaart vastgesteld. De aanpak maakt onderscheid tussen welke verantwoordelijkheden de gemeente heeft en waar creativiteit van de markt wordt gevraagd. Dat betekent dat de gemeente opdracht wil gaan verlenen om de renovatie van de sporthal en kleedkamers uit te voeren. Parallel daaraan wordt de herontwikkeling van het zalencentrum opgepakt. Tijdens de informatieavond op donderdag 1 juni wordt deze aanpak uitgebreid toegelicht.

Het uiteindelijke doel is duidelijkheid te creëren in een langlopend traject van De Vaart. Ook wil het college zorgen voor een goede aanbesteding van deze herontwikkeling. Hiervoor is het wenselijk om een heldere aanpak vast te stellen, budget te reserveren en de aanpak te communiceren met de betrokkenen. Afhankelijk van de reacties van betrokkenen wordt de aanpak verder aangescherpt. Vervolgens zal de gemeenteraad in de raadsvergadering na de zomer gevraagd worden akkoord te gaan met de aanpak en budget beschikbaar te stellen voor de renovatie van de sporthal. Hiermee wordt een zorgvuldig traject doorlopen, waarmee vervolgens een duidelijke uitvraag aan marktpartijen kan worden gedaan.

Informatieavond

Doel van de informatieavond is, naast informeren over de aanpak, reacties ophalen rondom de beoogde aanpak. De avond is op donderdag 1 juni in Cultuurhuis De Brede Vaart in Linschoten. Het programma is als volgt:

19.00 uur       Inloop en ontvangst

19.30 uur       Plenaire opening door wethouder Lejeune

19.40 uur       Presentatie ‘Aanpak De Vaart’ door projectleider Geert Stinstra

20.10 uur       Reactie en gesprek

21.00 uur       Einde

Meer informatie: www.montfoort.nl/devaart.  

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
The Unlimited Music World (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024