StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:10-04-2017
Bijgewerkt op:10-04-2017 21:55

Badminton: Luck Raeck pakt weer punten

Bron: Gertjan Scholtens
    

Dit team van Luck Raeck heeft duidelijk de stijgende lijn te pakken. Werden de vorige keer de punten nog eerlijk gedeeld, nu pakte de badmintonvereniging uit Montfoort de winst. Dat gebeurde door Castellum uit Vleuten – De Meern te verslaan.

Bij de eerste herendubbelpartij hadden Arnold Pordon en Marco van Galen nog een beetje ontzag voor de tegenstander. Maar na een zwaar bevochten 3 setter werd de winst toch overtuigend gepakt. De dames hadden minder moeite met hun tegenstander: in 2 sets versloegen Judy Aertsen en Marike Huckriede hun opponent met gemak. Vervolgens kenden Judy, Leon Lejeune en Marco weinig problemen tijdens hun enkelwedstrijden. Helaas gold dat (nog) wel voor Charlotte Kling.

Zoals zo vaak werd het spannendste voor het laatst bewaard: de gemengd dubbels. Inmiddels was de tussenstand 5-1 voor Luck Raeck, dus de winst kon Luck Raeck niet meer ontgaan. Maar de laatste loodjes bleken toch redelijk zwaar te zijn. Het duo Marike en Leon wisten overtuigend hun wedstrijd te winnen. Tenslotte hadden Arnold en Charlotte 3 sets nodig voor hun wedstrijd. Na moedig gestreden te hebben, trokken zij helaas aan het kortste eind. Zo werd uiteindelijk wel de winst gepakt met 6-2.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020