StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:28-11-2016
Bijgewerkt op:28-11-2016 19:01

Luck Raeck maakt grote sprong vooruit

Bron: Gertjan Scholtens
    

Dat de kwaliteit van de trainingen bij badminton vereniging Luck Raeck dik in orde is, bleek afgelopen vrijdagavond maar weer eens. Dankzij onze trainer Edwin Pelsmaeker maken de leden duidelijke sprongen voorwaarts en hebben met name de competitiespelers duidelijke progressie gemaakt.

Het mix-team van Luck Raeck speelde vrijdag haar wedstrijd tegen OSM uit Maarssen. Omdat vorige week de returns van alle wedstrijden zijn begonnen, is het ook aardig om eens te kijken wat de uitslagen waren van de zgn. “heenwedstrijden”. Tegen deze tegenstander was dat niet zo best. De uitwedstrijd ging destijds namelijk verloren met 1-7. Dus er wachtte thuis een behoorlijke uitdaging.

En het begin voorspelde al niet veel goeds. Het herendubbel van Rijk den Hartog en Partick Goos werd weliswaar in 3 sets gespeeld, maar helaas verloren. Maar gelukkig trokken Ria Rietveld en Iris Kling dit weer recht met hun overwinning van het dames-dubbel. Tijdens de enkelpartijen werd de buit eerlijk verdeeld: Rijk den Hartog en Iris verloren hun enkelpartij. Maar Aldert Pol en Inger Goos wonnen hun partijen. Zo was de tussenstand opnieuw in evenwicht.

Dan volgen automatisch de gemengd dubbelpartijen die uiteindelijk de eindstand op het bord moeten zetten.

Na een stroeve start wisten Inger en Aldert hun partij in maar liefst 3 sets te winnen. Helaas verloren Ria en Rijk hun partij, maar uiteindelijk deelde Luck Raeck dus de punten. Als je dat afzet tegen de ogenschijnlijke kansloze nederlaag tijdens de uitwedstrijd, kan en mag je rustig concluderen dat een gelijkspel een duidelijke sprong vooruit is. Hopelijk wordt deze trend door dit team de komende wedstrijden voortgezet.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020