StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:08-11-2016
Bijgewerkt op:09-11-2016 17:13

Algemeen directeur UW Samenwerking Van Delden vertrekt naar Ede

Bron: gemeente Montfoort
  

De heer J. (Jeroen) van Delden, Algemeen directeur van UW Samenwerking (ambtelijke samenwerking tussen Montfoort en IJsselstein)  en gemeentesecretaris van de gemeente IJsselstein maakt de overstap naar Ede. Het college van burgemeester en wethouders van Ede heeft Van Delden benoemd tot gemeentesecretaris. Jeroen van Delden gaat op 1 januari aan de slag in Ede.

Jeroen van Delden trad aan als gemeentesecretaris in IJsselstein in mei 2008 en is sinds 1 januari 2014 algemeen directeur van UW Samenwerking. Van Delden geeft aan dat de tijd rijp is voor een nieuwe uitdaging in een grotere gemeente. Hij roemt het vertrouwen en de ruimte die hij als directeur de afgelopen jaren heeft gekregen om de organisatie om te vormen. 

Burgemeester Van Domburg, tevens voorzitter van UW Samenwerking: “Het bestuur van UW Samenwerking kijkt met tevredenheid terug op de grote bijdrage die Jeroen van Delden heeft geleverd aan de ontwikkeling van de gemeenten IJsselstein en Montfoort naar regiegemeente, waarbij de uitvoering op afstand is geplaatst, en daarnaast aan zijn belangrijke rol bij de oprichting van UW Samenwerking, de ambtelijke fusie met Montfoort. Specifiek voor IJsselstein heeft Jeroen zich ingezet voor krachtige samenwerking binnen de regio, binnen de U-10 gemeenten.”

Het college van burgemeester en wethouders van IJsselstein gaat samen met de OR en het bestuur van UW Samenwerking op zoek naar een opvolger en wenst Jeroen van Delden veel succes in zijn nieuwe baan.

 

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024