StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:24-10-2016
Bijgewerkt op:24-10-2016 12:54

Verlies op de vroege ochtend voor dames De Valk 1

Bron: Marieke van Breukelen
    

Het was afgelopen zaterdag 22 oktober jl. een vroege ochtend voor Dames 1 van De Valk. Ze reisden om half 10 af naar Utrecht voor een wedstrijd tegen Protos DS3. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden want de twee dames teams staan gelijk in de poule.

De eerste set ging vrij gelijk op. De dames van De Valk kwamen goed op gang in de wedstrijd en gingen zelfverzekerd de strijd aan tegen Utrecht. Op een gegeven moment was de stand gelijk maar waren er wat problemen met het wedstrijdformulier waardoor de wedstrijd een tijdje stil lag. Dit zorgde voor veel onrust en de dames van De Valk raakten uit hun spel. Mede hierdoor ging de eerste set verloren aan Utrecht met 25-19.

Vol goede moed en met nieuwe concentratie gingen de dames van De Valk door met de tweede set; deze moesten ze toch kunnen winnen?! De servicedruk van De Valk was hoger waardoor de dames van De Valk beter in hun spel konden komen. Ook deze set ging gelijk op en werd beslist door een aantal mooie punten van de middenaanvallers Carla Vlooswijk en Annika Reijneveld. De set werd met 21-25 gewonnen door De Valk!

Met een goed gevoel gingen de dames door naar de derde set. De twee teams waren weer aan elkaar gewaagd en ook deze set ging vrij gelijk op waardoor het op een gegeven moment 24-24 stond! Maar door een mooie service van Protos ging de set met 26-24 naar Utrecht.

En toen stond het 2-1 maar ondanks dat gingen de dames van De Valk nog steeds voor de winst. Ondanks de mooie set-ups van Ruth Vreeswijk kon De Valk helaas niet op tegen het sterke blok van Protos en ook deze set ging naar Utrecht met 25-18.

Volgende week is het voor Dames 1 van De Valk weer een thuiswedstrijd. Ze spelen om 14.15 uur tegen Dosko in de Hofland Sporthal in Montfoort. Komen jullie ze aanmoedigen?

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020