StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:26-09-2016
Bijgewerkt op:26-09-2016 17:08

Burgemeester en wethouder op bezoek bij SWOM

Bron: Angel Kraan, Montfoort
    

‘Leerzaam en interessant’ waren de conclusies na het werkbezoek van burgemeester Petra van Hartskamp en wethouder Jan Vlaar bij Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort – Linschoten (SWOM). Vele facetten van de Montfoortse – en Linschotense samenleving kwamen aan de orde. De heer Jaap Verkroost, voorzitter van het bestuur, en de heer Felix Touboul, directeur ontvingen de burgemeester en wethouder in het SWOM DoeMeeHuis en begeleidde hen daarna naar het kantoor van SWOM.

SWOM DoeMeeHuis
Bij het DoeMeeHuis werden de burgemeester en wethouder ontvangen door de coördinator, Erica van Herk. Na een korte inleiding over het DoeMeeHuis lieten de deelnemers zien welke activiteiten er dagelijks plaats vinden. Een deelneemster sprak met de burgemeester en vertelde meer over de activiteiten en wat het voor haar betekent om naar het DoeMeeHuis te gaan.

Het programma werd voortgezet in het kantoor van SWOM, Om ’t Hof 8.  De burgemeester en wethouder kregen informatie over de werkzaamheden van SWOM door team welzijn en het sociaal team. Hierna was het tijd voor een tweetal informele gesprekken met mantelzorgers die te maken hebben met dementie. Tijdens deze gesprekken was dementieconsulent, Marjon de Jong, aanwezig.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd nog even nagepraat over het bezoek. Met veel nieuwe indrukken ging burgemeester Hartskamp en wethouder Vlaar weer huiswaarts.

Burgemeester Petra Hartskamp en wethouder Jan Vlaar met de vertegenwoordigers van SWOM, tijdens het werkbezoek op 20 september in Montfoort.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021