StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:30-01-2016
Bijgewerkt op:30-01-2016 16:13

Actie Schooltent ontvangt groot bedrag

Bron: redactie RSM Aad van der Veen
  

Op vrijdag 29 januari kon oud-burgemeester Bert Jansen wederom een groot bedrag in ontvangst nemen voor zijn stichting “Actie Schooltent”. Deze keer waren het de leerlingen van het Wellant College, die hem dit bedrag mochten overhandigen.

De doelstelling van actie schooltent is: dat de inwoners van Montfoort en Linschoten geld inzamelen voor compleet ingerichte schooltenten voor Syrische kinderen in de vluchtelingenkampen in Libanon.

Deze acties lopen voorspoedig en mede door de leerlingen van het Wellant College die op vrijdag 18 december jongstleden een grote fancy-fair en een kerstmannenloop hadden georganiseerd, kon Bert Jansen het respectabele bedrag van € 1836,00 uitgereikt door het leerlingen parlement van de school, in aanwezigheid van een groot aantal andere leerlingen, in ontvangst nemen.

Hierdoor is de doelstelling om €15000 te bereiken weer dichterbij gekomen en staat de teller nu op €13112. Met dank voor alle bijdragen, deelde Bert mee, dat er nog diverse actie lopen en dat een aantal scholen nog bezig zijn. Ook kondigde hij een bijzonder concert aan en wel op16 april, dan geeft namelijk de Marinierskapel een geweldig concert in de Vaart in Linschoten. (de verkoopadressen volgen nog)

Wilt u meer weten over dit prachtige project, ga dan naar www.actieschooltent.nl Daar vindt u alle informatie over dit initiatief.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024