StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:15-07-2023
Bijgewerkt op:15-07-2023 09:38

5.000e bezoeker Stadsmuseum De Knoperij

Bron: Peter Versloot, Knoperij
    

De heer Out was  zeer verrast, toen hij te horen kreeg dat hij de 5.000e  bezoeker van stadsmuseum De Knoperij was. Uit handen van gastvrouw van de vrijdagmiddag Marga Hoogendoorn ontving hij als felicitatie een Montfoort cadeaupakket.

Voorzitter Lex van Wijk, niet toevallig ook in de winkel, feliciteerde de heer Out. De heer Out “Wat een toeval. Ik steun de Stichting Oud Montfoort (SOM) al vier jaar, maar was eigenlijk nog nooit binnengelopen. Ik heb al wel vaak voor de etalage gestaan, maar dat was het gesloten of ik had geen tijd. Nu moest het er maar eens van komen. Ik was geïnteresseerd in de Expositie over het Kasteel”. Lex van Wijk: “De stichting kan bestaan dankzij mensen als meneer Out, die ons jaarlijks steunen.  Er zijn nog veel Montfoorters die nog niet binnen zijn geweest. Ik wil ze van harte uitnodigen dat een keer te doen. ”

Toevallig was net een dag eerder een doos met oud gereedschap gebracht. Antieke spullen van de schoenmaker, de kapper en huishoudelijk gereedschap. Geboeid kijk Out mee naar de inhoud van het doosje. “Ik heb thuis ook nog wel dingen die maar staan te verstoffen, ik kom binnenkort nog eens langs”.
Vervolgens bekijkt hij de Expositie van het Kasteel , de tijdlijn van 1.000 jaar Montfoort en staat hij stil bij de boekentafel.

Lex van Wijk geeft nog mee dat elke zaterdag om 13.30 tot medio september een stadswandeling met een gids plaatsvindt vanaf de Knoperij. Opgeven mag bij info@oudmontfoort.nl maar hoeft niet. Voor de wandeling van 15 juli is nog plek.


De 5000e bezoeker van De Knoperij hr Out ontvangt een Montfoort pakket van gastvrouw Marga Hoogendoorn

Stadsmuseum De Knoperij aan de Keizerstraat 25 te Montfoort is open op woensdag- , donderdag-  en vrijdagmiddag tussen 13.30-16 uur en zaterdag van 10-16 uur.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023