StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:09-02-2021
Bijgewerkt op:09-02-2021 10:17

Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken bestaat 40 jaar!

Bron: Dierenhulpverlening Woerden e.o.
  

Het is feest in Harmelen!
Het is 10 februari en bij Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. heffen we het glas! We bestaan namelijk vandaag precies 40 jaar. De stichting is opgericht in 1981 en ons eerste pand was gehuisvest in Woerden. In 2013 zijn we verhuisd naar de Reijerscopse Overgang in Harmelen, waar we vandaag de dag nog steeds te vinden zijn.   

Enthousiast team
Iedere dag zetten tientallen vrijwilligers zich met veel liefde en enthousiasme in voor het dierenwelzijn in de regio en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van maar liefst 244 vrijwilligers. Van ambulancemedewerkers en verzorgers in het asiel tot aan centralisten en het bestuur. Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken is geen commerciële instelling en draait volledig op vrijwilligers. Voor de financiering zijn we onder andere afhankelijk van bijdragen van gemeenten binnen ons werkgebied en van giften.

Open dag
We zijn er trots op dat we vandaag ons 40-jarig bestaan mogen vieren is dit ook een groot feest waard! Dit feest vieren we graag met jullie allemaal, middels een open dag zodra het weer mag en kan. Tijdens onze jaarlijkse open dag stellen wij ons asiel open voor publiek met activiteiten voor jong en oud en leuke braderiekraampjes. We gaan duimen voor een nieuwe editie rondom dierendag, in oktober! Wil je nu al meer weten over wat onze vrijwilligers doen in het asiel of waar jouw donatie terecht komt? Dan kun je op https://dierenhulpverleningwoerden.nl/ een korte video bekijken voor een kijkje achter de schermen.

Tot slot spreken we graag onze dank uit aan alle vrijwilligers, donateurs en andere vrienden van de stichting. Dankzij hun steun bestaan we nog en kunnen we dagelijks dieren blijven helpen.

Meer informatie
Wil je meer informatie over Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken of doneren? Ga dan naar https://dierenhulpverleningwoerden.nl/. Ook zoeken wij nog collega’s, kijk voor onze openstaande vacatures op https://dierenhulpverleningwoerden.nl/onze-vacatures/.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024