StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:16-06-2020
Bijgewerkt op:16-06-2020 22:00

Werkzaamheden verbreden fietspad M.A. Reinaldaweg

Bron: gemeente Montfoort
    

De afgelopen twee jaar heeft aannemer KWS in opdracht van de provincie Utrecht werkzaamheden uitgevoerd aan de M.A. Reinaldaweg (N204) tussen de A12 en IJsselveld (Montfoort) om de verkeersveiligheid, de leefbaarheid en de doorstroming te verbeteren. Binnenkort worden de laatste restwerkzaamheden uitgevoerd.

Werkzaamheden

Het fietspad tussen de A12 en IJsselveld (Montfoort) is verbreed. Vanwege problemen met kabels en leidingen is een kort stukje ter hoogte van nummer 73 nog niet verbreed. Deze laatste verbreding wordt alsnog uitgevoerd, waarbij er een houten geleiderail wordt aangebracht tussen het fietspad en de rijbaan. Daarnaast vinden bij de nieuwe rotonde bij de Van de Valk Boumanstraat nog wat graafwerkzaamheden plaats t.b.v. een goede afwatering.

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 22 juni en zijn uiterlijk vrijdag 10 juli gereed. 

Verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden is het fietspad afgesloten ter hoogte van nummer 73. Fietser worden omgeleid over de Cattenbroekerdijk. Op 2, 3 en 6 juli is er buiten de spits een halve rijbaanafzetting waarbij auto’s beurtelings langs de werkzaamheden worden geleid. De M.A. Reinaldaweg (N204) blijft dus open voor verkeer, maar er kan sprake zijn van enige vertraging. Wij vragen uw begrip daarvoor. 

Meer informatie

Direct omwonenden zijn onlangs per brief geïnformeerd. U kunt de planning van de werkzaamheden ook nog steeds volgen via de KWS-app die u op uw telefoon kunt downloaden vanuit de App Store (voor iPhone) of vanuit de Play Store (voor Android). De informatie vindt u onder de projectnaam ‘N204 - IJsselveld’, die u kunt instellen als favoriet.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021