StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:22-02-2020
Bijgewerkt op:22-02-2020 16:58

55 jaar Knopengein

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Op vrijdag 21 februari 2020 was het zover, na alle feesten als voorbereiding op het 55jarig jubileum, konden Prins André Le Chef de Mission, samen met Prinses Nienke Célèbre Le Festival de burgemeester mevrouw van Hartskamp ophalen bij het Kasteel om gezamenlijk naar het Oude Stadhuis te gaan om daar de sleutel overhandigd te krijgen.

Na de nodige plichtplegingen, zoals het voorlezen van diverse proclamaties, kreeg Prins André dan de sleutel overhandigd. Dit gebeurde onder grote belangstelling van vele kinderen en de gezellige tonen van ZWUP.

Hierna ging men al snel naar de leutbunker van Les Boutonniers, de Heeren van Montfoort. Maar voordat we naar binnen mochten moest de Prins nog enkele zeer ingewikkelde vragen over de sport golfen beantwoorden. Met de nodige ondersteuning van zijn echtgenote, was dat zo gepiept en konden we binnen even opwarmen. Maar niet eerst nadat hij een prachtige jas kreeg van zijn eigen voetbalkluppie “Ajax”.

Hier was het als snel gezellig en druk en ook daar kwamen een aantal officiële ogenblikken, zoals het bekendmaken van de winnaars van de loterij door notaris Kuiper, het uitreiken van de jubileumoorkondes aan diverse mensen. En tot slot het overhandigen van het “Knoopsgat”. Deze was, zeer verdiend voor Rick Verleun, die al vele jaren als voorzitter, maar ook dit jaar actief, heeft meegewerkt aan het prachtige jubileumboek van Les Boutonniers.

Hierna kon het feest echt los en bleef het tot in de kleine uurtjes nog lang gezellig in de leutbunker. Na een nachtje slapen kon men zich daarna opmaken voor de tweede dag en als de weersomstandigheden het toelaten op zondag weer een prachtige optocht.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024