StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:18-11-2019
Bijgewerkt op:18-11-2019 16:37

Wegwerkzaamheden Mastwijkerdijk

Bron: gemeente Montfoort
    

Van donderdag 28 november t/m vrijdag 20 december voert de gemeente Montfoort in samenwerking met Vitens grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de Mastwijkerdijk in Montfoort. Onder het asfalt van de weg Mastwijkerdijk, tegenover huisnummer 23, ligt een waterleiding die al lange tijd voor overlast zorgt. In samenwerking tussen Vitens en de gemeente Montfoort wordt daarom de waterleiding gedeeltelijk vervangen en op meerdere plekken het asfalt vernieuwd.

Werkzaamheden
Onder het asfalt van de weg Mastwijkerdijk, tegenover huisnummer 23, ligt een waterleiding die al lange tijd voor overlast zorgt. Er zit een brandkraan midden in de weg en de waterleiding heeft de afgelopen jaren al meerdere reparaties nodig gehad. Ter hoogte van Mastwijkerdijk 23 wordt de weg over de gehele breedte opengebroken. Er wordt een gat gemaakt van ongeveer 1 meter diep om bij de waterleiding te kunnen komen. Door middel van een boring wordt een nieuw stuk waterleiding aangelegd. Vervolgens wordt de nieuwe waterleiding schoongemaakt en gekoppeld aan de bestaande leiding. Als laatste stap wordt op meerdere plekken het asfalt vernieuwd. Naar verwachting starten de werkzaamheden op 28 november en zijn de werkzaamheden op 20 december afgerond.
 
Wegafsluiting
Van 28 november t/m 20 december is er geen doorgaand verkeer mogelijk op de Mastwijkerdijk. Het verkeer wordt met borden omgeleid. Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers gebruik maken van  een tijdelijke rijplatenbaan. Naast de weg wordt een rijplatenbaan ingericht waar wandelaars overheen kunnen. Fietsers kunnen daar met de fiets aan de hand het werkvak passeren.
 
Overlast
Wij zullen er alles aan doen om de overlast voor zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd kunnen we niet uitsluiten dat u toch enige hinder van de werkzaamheden zult ondervinden. Wij vragen uw begrip daarvoor.
 
Slag om de arm
Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment.
 
Meer informatie
Direct omwonenden zijn onlangs per brief geïnformeerd. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente via info@montfoort.nl of 0348 476400
 
 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020