StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Clubsupport

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:04-09-2019
Bijgewerkt op:04-09-2019 12:36

Alweer een pareltje toegevoegd ........

Bron: Truus de Jong
    

Wie had ook maar kunnen denken dat we deze woensdag opnieuw een pareltje hebben kunnen toevoegen aan onze ketting vol prachtige herinneringen aan dit seizoen 2019 van onze Scootmobielclub!

Kijk maar en lees mee!

Via de IJsselkade reden we met onze nagenoeg voltallige groep over de Waardsedijk om in Oudewater af te slaan naar de smalle kant van de “Lange Linschoten”. Aangekomen bij Theetuin De Kwakel, werden we door onze supergastvrouw Elske, welkom geheten! Toen Ton haar verhitte hoofd zag en zij en haar medewerksters vleugels nodig hadden om al hun gasten te kunnen voorzien van waar ze behoefte aan hadden, stelde Ton voor om onze begeleiders koffie en thee in te laten schenken, om bij deze topdrukte, haar medewerksters niet extra te belasten. Zijn voorstel werd door Elske in dankbaarheid aanvaard, want… zoals ze vertelde, had ze al 3 keer tafels aan elkaar geschoven voor onze Scootmobielclub die steeds opnieuw werden bezet door haar nieuwe gasten. Heerlijk toch Elske, dat er zoveel mensen met dit mooie weer je theetuin weten te vinden en vooral te waarderen!! In no-time hadden onze begeleiders, als volleerde kelners, de koffie en thee en later een drankje inschonken en konden we ook nog eens genieten van enkele van Elske’s soorten taart. De meesten zelf gemaakt!! Wat genoten we van de gesprekjes met andere gasten, die niet wisten wat ze zagen toen wij met onze grote groep scootmobielen en begeleiders, herkenbaar als zodanig aan hun gele veiligheidsvestjes, het lange pad naar de theetuin af kwamen rijden! Leuke momenten waren ook dat Piet, al jarenlang een trouw lid van onze club, zijn vrouw met haar vriendin, een paar tafels verderop, ontdekte. Dat Rinus, een van onze begeleiders, zich ontfermde over de huishond van Elske, die anders mogelijk deze drukke dag wel een knuffel tekort kwam. Onze leden keken ook uit naar alle glazen dieren, die door een kunstenaar waren gemaakt. Deze kunstenaar kreeg in de theetuin van Elske volop ruimte om ze tentoon te stellen. Dat ze populair waren bleek, toen we zagen hoeveel er in korte tijd door gasten werden gekocht. En terecht vonden wij!

Na ons bekende afscheidsritueel, met onze hartelijke dank aan Elske voor haar al jarenlange grote gastvrijheid, riep ze: Ook volgend jaar zijn jullie weer van harte welkom hoor………… uhh, waarschijnlijk niet wetende dat wij volgend jaar ons 3e lustrum oftewel ons 15-jarig bestaan, hopen te gaan vieren…. !!

Vaak krijgen Ton en ik, (Truus) van onze leden en begeleiders de vraag: ‘Hoeven we hier ècht niks voor te betalen?’ En altijd zijn we dan weer enorm dankbaar dat we kunnen antwoorden met: Nee, deze gastvrijheid van de mensen die wonen in ons mooie Groene Hart, tonen hiermee ook hun grote hart voor de medemens       BELANGELOOS!!

Foto’s::  Albert van Wieringen en Ton de Jong

 
 
 
 
 
 
 
 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Clubsupport

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022