StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:21-01-2019
Bijgewerkt op:21-01-2019 21:10

Kleintje Carnaval (Light) in St. Joseph.

Bron: Les Boutonniers
    

Zoals al vele jaren gebruikelijk in Knopengein (Montfoort) is ook dit jaar de aftrap van het Carnaval bij Carnavalsvereniging Les Boutonniers 3 weken voor het eigenlijke Carnavalsfeest met een voorproefje op het grote feest. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari organiseert Les Boutonniers respectievelijk Kleintje Carnaval Light en Kleintje Carnaval in de St.Joseph (SOOS) te Montfoort.

Op vrijdag 8 februari tijdens Kleintje Carnaval Light is de jeugd van ca. 12 t/m 16 jaar van harte welkom in de SOOS. Op deze feestelijke avond zullen DJ Dave en DJ Lou lekkere Carnavalsmuziek afwisselen met Après-ski muziek zodat de voetjes van de vloer kunnen tijdens deze alcoholvrije feestavond. Verder zal er een optreden zijn van Marco Kraats die onder andere zijn nieuwste hit “Ik Wil Jou” zal zingen. Uiteraard zal Prins Ruben i’Homme de la Lune ook aanwezig zijn en een aantal keer voorgaan in de Polonaise. Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk kinderen alvast in het thema van dit jaar “Knopengein de Ruimte in” verkleed gaan. Kaarten voor deze avond kosten zowel in de voorverkoop op 25 januari als aan de deur € 10,00. Bij binnenkomst krijgt iedereen 2 consumptiemunten zodat er ook een frisdrankje gedronken kan worden en kunnen de jassen gratis opgehangen worden. De deur zal om 20.30uur opengaan en het zal tot 0.30uur duren.

Een dag later is het tijd voor de oudere jeugd om in de SOOS te komen feesten. Voor iedereen vanaf 16 jaar is er op zaterdag 9 februari Kleintje Carnaval. Op deze avond zal DJ Rouloz het dak eraf spelen en zullen er optredens zijn van Danny Canters en Joeri Plaizier. Deze feestartiesten zullen iedereen het echte feestgevoel geven. Kaarten zijn te verkrijgen zowel tijdens de voorverkoop op 25 januari als aan de deur voor € 15,00. Deze zaterdag zal de deur om 22.00uur open gaan en zal het feest tot ongeveer 3.00uur duren. Vanwege de alcoholwet zal een ieder van 18 jaar en ouder een polsbankje krijgen, heb je geen bandje, dan geen alcohol!!!

De voorverkoop voor beide avonden is dus op vrijdag 25 januari in de St.Joseph van 19.30-20.30uur voor Kleintje Carnaval Light en van 20.30-21.30uur voor Kleintje Carnaval. Het lijkt verstandig je kaarten al in de voorverkoop te kopen want als de kaarten uitverkocht zijn zal de deur helaas gesloten blijven voor personen zonder kaart.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019