StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Clubsupport

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:18-05-2018
Bijgewerkt op:18-05-2018 14:20

Scootertocht met een pittig windje

Bron:
    

Een pittige windje zorgde nog even voor twijfel of onze rit door kon gaan. Maar het lekker warme zonnetje overwon en we gingen, alweer via een mooie route, dit keer naar Benschop. Daar waren we van harte welkom bij de familie Schep. In hun mooie serre was ruimte genoeg voor iedereen om lekker beschut van het mooie weidse uitzicht te genieten.

Koffie en thee met allerlei lekkers werd ons gepresenteerd en ook werd er gezongen voor onze jarige deelnemer Joop van Breukelen. De stemming zat er goed in en Clazien, met assistentie van een goede vriend en vriendin, zorgden dat onze kelen gesmeerd bleven met lekker drankjes en “borrelgarnituur”.

Clazien nodigde ons ook uit om met haar mee te gaan naar de vissen. Ze kon leuk vertellen over de vissen en enkelen van ons konden haar helpen met het voeren van ze. Na het “traditionele” dankwoordje van Ton namen we afscheid van Clazien, die ons nu alweer uitnodigde voor volgend jaar! 

We reden dit keer langs dezelfde weg terug naar Montfoort waar de tractatie van Joop op ons wachtte. Op het terras van Rob en Ronald van de Berg van De Stadskelder hebben we gesmuld van heel speciaal roomijs gemaakt door Daan’s Droomijs! Bedankt Joop namens alle leden van onze club en begeleiders en hetzelfde geldt natùùrlijk voor de hartelijke gastvrijheid van Clazien! 

 

6 Foto's bij dit artikel


Bekijk alle 6 foto's die bij dit artikel horen: scoot 16 mei

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Clubsupport

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022