StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Clubsupport

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:17-08-2017
Bijgewerkt op:17-08-2017 16:34

Mevrouw van den Wijngaard 100 jaar

Bron: redactie RSM Aad van der Veen
    

Op donderdag 17 augustus bracht burgemeester van Hartskamp een bezoek aan de Lindewaard in Linschoten. Hier woont de 100 jarige Johanna Wilhelmina (Mies) van den Wijngaard tot volle tevredenheid. Het bezoek ging gepaard met een prachtige bos bloemen die zeker bij haar in de smaak viel.

Zij is geboren in Driebruggen als jongste van een samengesteld gezin van 13 kinderen. Hier leerde zij ook haar echtgenoot Joop kennen. Ze kregen samen 3 zoons, die vandaag ook bij dit heugelijke feit aanwezig waren. Tevens heeft zij nu 8 klein- en 22 achterkleinkinderen. Nadat ze getrouwd waren vertrokken ze naar achter in Papekop, waar haar man watermachinist was. Dit om te zorgen dat de polders droog bleven. Zij was vaak alleen achter in de polder, maar was altijd druk met de tuin. Daarnaast mocht zij graag breien, wat ze tegenwoordig ook nog steeds doet.

Nadat haar man met pensioen ging, kwamen ze te wonen in Woerden en 4 jaar geleden verhuisde ze naar de Lindescote. Thans dan in de Lindewaard, waar ze een prachtige kamer heeft met uitzicht op de Brede Vaart en de supermarkt. “Al met al kan ik terugkijken op een prettig leven en fijn leven”, aldus sprak de jarige.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Clubsupport

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022