StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:15-09-2022
Bijgewerkt op:15-09-2022 15:16

Platform De Utrechtse Waarden wil krachten bundelen voor toeristische arrangementen

Bron: Lenie Pol, bestuursadviseur Kabinetszaken Montfoort
    

Maandag 12 september was er voor organisaties en ondernemers die een relatie met toerisme hebben een bijeenkomst georganiseerd in In’t Witte Paard in Cabauw. Hier konden ze elkaar ontmoetten en de krachten bundelen voor het creëren van arrangementen. Dit om meer toeristen te trekken naar onze mooi regio! 
Inspirerende sprekers Jamie de Jong, eigenaar Hotel Broeck, en Martine van Amerongen van Stichting Groene Hart Verbinders, enthousiasmeerde de ondernemers met ideeën en voorbeelden van aantrekkelijke arrangementen. Dat kan vaak al door samen op te trekken en door het aanbieden van kleine arrangementen. 

Samen aan de slag
De vier Burgemeesters van het Platform De Utrechtse Waarden  Petra van Hartskamp van Montfoort Laurens de Graaf van Lopik, Patrick van Domburg  van IJsselstein, en Danny de Vries van Oudewater gingen, ieder met een groep deelnemers aan de slag om te brainstormen over de mogelijkheden van samenwerking voor  arrangementen. De ideeën werden onder leiding van dagvoorzitter burgemeester Laurens de Graaf gepitched. Hierop konden de aanwezigen weer reageren, zo kreeg deze afsluiting een gezellig interactief karakter.

Deelnemers waren enthousiast over de netwerkbijeenkomst, ze vinden het belangrijk om te weten welke organisaties en ondernemers er in hun werkgebied actief zijn en wat ze aanbieden. Zo kun je makkelijk in contact komen en samenwerkingsmogelijkheden bespreken. Voorzitter van het Platform De Utrechtse Waarden, burgemeester Petra van Hartskamp was enthousiast over de eerste bijeenkomst. “Mooi dat er zoveel betrokken aanwezig waren en dat er veel ideeën zijn geopperd. De volgende stap is het concreet maken van de ideeën. De bijeenkomst vraagt zeker om een vervolg.” 

Enthousiast geworden en wilt u graag betrokken worden bij het samenstellen van toeristische arrangementen in de Lopikerwaard? Mailt u dan naar info@montfoort.nl.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Goud van Oud (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023